به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ فریقی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان گفت:با توجه به اینکه ۲۶ هزار معلول در سطح استان داریم، آموزش و پرورش استثنایی دو هدف تشخیصی، پیشگیری و توان بخشی و آموزش را دنبال میکند.
وی اظهار کرد: ۲۳ آموزشگاه تخصصی برای دانشآموزان استثنایی در استان زنجان فعال است و ۱۷۳ آموزشگاه برای دانشآموزان با نیازهای ویژه که اختلال جزئی دارند، پیشبینی شده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان گفت: ۴۳۵ نیروی انسانی آموزش و پرورش در مدارس استثنایی استان در حال فعالیت هستند که از این تعداد ۷۳ درصد خانم و ۲۷ درصد آقا هستند.
فریقی به کمبود ۱۵۰ نیروی انسانی در بخش آموزش استثنایی اشاره کرد و گفت: ۸۵ درصد دانشآموزان مدارس استثنایی فرزندان طبقه ضعیف جامعه هستند.
وی افزود: در تابستان امسال ۱۸ هزار و ۲۴۰ دانشآموز بدو ورود به دبستان غربالگری شدند و کار غربالگری در هشت پایگاه سنجش صورت گرفته و در این غربالگری ۲ هزار و ۵۰۰ دانشآموز شناسایی و در مدارس استثنایی ثبتنام کردند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان بیان کرد: بیشتر آموزشهای ارائه شده در آموزش و پرورش استثنایی مبتنی بر آموزش خانواده است.
فریقی گفت: در بحث احداث مدارس ویژه معلولان باید از ابتدا استانداردهای مربوطه رعایت شود تا دانش آموزان در این مدارس راحت تحصیل کنند.
انتهای پیام/ر