نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران در مصلی نماز جمعه شهر بهنمیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ساری ، این جشنواره با هدف برجسته کردن فرهنگ بومی و معرفی محصول نیشکر و ظرفیت‌های بالای اقتصادی و تجاری آن برپا شد.

در جشنواره نیشکر بومی مازندران تولیدکنندگان در ۳۰ غرفه، فرآورده‌های نیشکر شامل شکر سرخ، کف، عصاره نیشکر و سایر غذا‌هایی که با استفاده از شکر سرخ ساخته می‌شوند و تعدادی از صنایع بومی محلی مازندران را به نمایش گذاشتند.

در این جشنواره از تمبر یادبود اولین جشنواره نیشکر بومی مازندران، رونمایی شد.

در مازندران ۲۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت نیشکر قرار دارد که ۱۶۰ هکتار از این محصول در بهمنیر کشت می‌شود.

میانگین برداشت نیشکر که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد در هر هکتار ۵/۵ تن است و ۱۶ کارگاه در بهنمیر مشغول تولید فرآورده‌های نیشکر شامل شکر سرخ و کف هستند.

برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران در بهنمیر+تصاویر

 

برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران در بهنمیر+تصاویر

 

برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران در بهنمیر+تصاویر

 

برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران در بهنمیر+تصاویر

 

انتهای پیام/آ

جشنی برای معرفی شکر سرخ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.