به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان ازبرگزاری نخستین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در روز 28 آذرماه جاری در سنندج خبر داد و گفت: هدف ازبرگزاری این جشنواره حفظ آئین و سنت های شب یلدا، معرفی آداب و رسوم شب یلدا در استان کردستان و شناسایی افراد ماهر در حوزه صنایع غذایی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان افزود: استان فرهنگی کردستان با قرار گیری در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیز تحت تاثیر قرار داده که در بسیاری از نقاط کشور این آداب و رسوم منحصر به فرد است.
احمدی بیان کرد: برگزاری جشنوارههایی از این دست میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ کردستان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد.
وی تهیه غذاهای شب یلدا، میوه آرایی و پیش غذاهای شب یلدا را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد و گفت: علاقمندان میتوانند از تاریخ 16 لغایت 22 آذر ماه سالجاری با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفهای در سطح شهرستانها و آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای پانیذ ثبت نام کنند.
گفتنی است؛ نخستین جشنواره استانی غذاهای محلی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل ورزش و جوانان در تاریخ 28 آذرماه جاری در هتل شادی سنندج برگزار میشود.
انتهای پیا/ د م