حسین جوانی در گفتگوی اختصاصی گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به عوامل تاثیر گذار بر افزایش قیمت آجیل اظهار کرد : کیفیت محصول و مرغوبیت آن ، فصل ، قیمت دلار و نبودن تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار سبب افزایش 15 تا 20 درصدی قیمت شده است .
وی با اشاره به تنوع کیفیت اجیل و خشکبار و نبودن نرخ مصوب برای آنها افزود : آجیل مخلوط درجه یک از 30000 تا 60000 و پسته از 50000 تا 75000 تومان متغییر است .
عضو هیات رئیسه اتحادیه آجیل و خشکبار اصفهان با بیان اینکه بازرسان این اتحادیه و اتاق اصناف همیشه بر نحوه ی عملکرد فروشندگان خشکبار نظارت دارند ، گفت : مردم هنگام خرید حتما از فروشندگان برگه ی رسید دریافت کنند .
حسین جوانی در پایان افزود : شماره 33355355 برای دریافت شکایات و دیدگاههای مردم در باره ی نحوه عملکرد فروشندگان آجیل و خشکبار در نظر گرفته شده است .
انتهای پیام/م