به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،حبیبالله علوینژاد عصر یکشنبه در حاشیه این کارگاه اظهار داشت: کارگاه آموزشی تولید محصول سالم در روستای اخند شهرستان عسلویه با حضور ۲۰ نفر از کشاورزان، اعضا شورای اسلامی، دهیار و معاون آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.
علوی نژاد بیان کرد: در این کارگاه آموزشی آخرین یافتههای تحقیقاتی ارائه و آموزشهای لازم برای تولید یک محصول سالم و چگونگی به دست آوردن یک محصول سالم و پاک و استاندارد که بتوان در جامعه با آسودگی خیال آن را مصرف کرد توسط دکتر کرمپور محقق معین شهرستان ارائه شد.
وی اظهار داشت: در این کارگاه آموزشی شیوههای تولید محصول سالم گوجهفرنگی با کاهش استفاده از سموم شیمیایی و جایگزینی کودهای مفید با ارزش اقتصادی مناسب و همچنین استفاده از حشرات مفید در مزارع مورد تاکید قرار گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عسلویه گفت: در این کارگاه آموزشی، بیماریهای مهم محصول گوجه فرنگی معرفی شد که مورد توجه کشاورزان قرار گرفت.
وی افزود: از جمله این بیماریها لکه موجی، پژمردگی فوزاریومی، بیماری سفیدک داخلی گوجه فرنگی، پوسیدگی اسکلرتینیایی( کپک سفید)، پوسیدگی گلگاه، آفتاب سوختگی، ترکیدگی میوه بود.
علوینژاد تصریح کرد: در این کارگاه بر جمع آوری و سوزاندن بقایای آلوده گیاه و آفتاب دهی به خاک در کشت محصول گوجه فرنگی تاکید شد.
انتهای پیام/پ