به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منیزیم به عنوان بخش مهمی از مواد تشکیل دهنده آنزیمها در تنظیم عملکرد بدن بسیار موثر است و افزون بر این، نقش مهمی در سلامت استخوانها و قلب دارد.
منیزیم یکی از مواد معدنی مهم و اصلی است که در مقایسه با سایرمواد معدنی مانند روی و آهن به میزان بیشتری در بدن نیاز است.
میزان منیزیم روزانه هر فرد به سن و جنسیت اشخاص بستگی دارد. به عنوان مثال زنان بیشتر از ۱۹ سال ( البته غیر باردار) روزانه ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلی گرم منیزیم نیاز دارند در صورتی که نیاز روزانه بدن مردان به منیزیم، در همین رده سنی ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلی گرم است.
بهترین روش رساندن مواد مغذی مانند منیزیم به بدن، استفاده از منابع غذایی موجود است. زیرا علاوه بر تامین مواد مغذی، خواص مفید دیگری نیز برای بدن دارند. مواد غذایی حاوی منیزیم عبارتند از سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، غلات کامل، حبوبات و خصوصا انواع لوبیا، آجیل ها، شیر، ماست و سایر خوراکی های غنی شده با منیزیم مانند غلات صبحانه.
به دلیل اینکه استفاده از مکملهای دارویی منیزیم ممکن از با سایر داروها واکنش نشان دهد، لازم است قبل از استفاده از آنها حتما با پزشک خود مشورت کنید.
افراد مبتلا به بیماری های خاصی مانند بیماری سلیاک(نوعی بیماری دستگاه گوارش که باعث جذب ناقص خوراکیها در روده شده و سو تغذیه ایجاد می کند)، دیابت نوع دو و یا بیماریهایی که همراه با استفراغ و اسهال شدید هستند، بیشتر در معرض کمبود منیزیم قرار دارند و باید حتما برای جبران آن به پزشک مراجعه کنند.
منبع:سلامت انلاین
انتهای پیام/