به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالحسین رحیمی مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در دهمین جشنواره ارگانیک که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره ارگانیک در تاریخ 22 آذرماه افتتاح میشود و به مدت 10 روز ادامه دارد.
وی در ارتباط با تفاوتهای این جشنواره با جشنواره سالهای گذشته افزود: امسال با همکاری دستگاههای ذیربط پیشرفتهای قابل ملاحظهای را در مسئله رعایت استاندارهای قضایی و سلامت مردم داشتیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: این جشنواره با حضور انجمن دستگاههای حاکمیتی مذکور و شهرداری تهران و سازمان مدیریت میادین برگزار میشود. در جشنواره امسال کمپین پویش سفیران ارگانیک را شاهد خواهیم بود و محوریت این کمپین هنرمندان شاخص هستند. این هنرمندان هم به صورت عینی در جشنواره حضور پیدا میکنند و هم در صفحههای مجازی خود اطلاعرسانی و فرهنگسازی میکنند.
رحیمی با بیان اینکه امسال بوستان گفتگو محل برگزاری جشنواره است، تصریح کرد: در جشنواره امسال بیش از 120 بهرهبردار و تولید کننده در حوزه نهاده های ارگانیک در بخش کشاورزی وارد میشوند و همچنین تولید کنندگان خارجی هم در این نمایشگاه حضور مییابند.
وی افزود: امسال در این جشنواره محصولات غذایی و بهداشتی کشورهای خارجی از جمله فرانسه، ایتالیا، پرو، اسپانیا و آلمان به نمایش و عرضه گذاشته شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: با کمک شهرداری تهران و سازمان زیباسازی شهر تهران و با تاکید نجفی شهردار تهران اقدامات مناسبی در حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی انجام شده است.
رحیمی با بیان اینکه مقوله سلامت در دنیا برای مردم پرهزینه است،تصریح کرد: در کلانشهرها مقوله سلامت بسیار پرهزینه است و عوامل مخاطره انگیز بسیاری سلامت جامعه را در کلانشهرها تهدید میکند.لذا امیدواریم بتوانیم با گسترش محصولات ارگانیک آثار مخرب این عوامل بر زندگی مردم را کاهش دهیم. این کار نیازمند مشارکت همگانی دستگاههای ذیربط، شهرداری ها، انجمنها و خود تولیدکنندگان است.
وی با بیان اینکه این مصوبه در شورای سوم شهر تهران شکل گرفت و در شورای چهارم از آن حمایت شد، افزود: امیدواریم که در دوره پنجم شورا نیز از این طرح حمایت لازم صورت گیرد و دستگاههای مذکور ابزارهای لازم را فراهم کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تصریح کرد: تفاوت دیگری که این جشنواره با سالهای گذشته دارد برگزاری جشن اختتامیه است که در روز جمعه یکم دی ماه برگزار میشود.
وی با اعلام آمادگی برای توزیع تخم مرغ در میادین میوه و تره بار شهرداری گفت: اجازه نمی دهیم موضوع تخم مرغ به مردم فشار بیاورد. در بازار مکان عرضه محصول آماده است و فقط منتظر توزیع کنندگان هستیم.
رحیمی در خصوص هندوانه و انار شب یلدا گفت: قیمت اقلام غذایی شب یلدا در بازارها و میادین میوه و تره بار توسط ناظران مربوطه کنترل میشود و این محصولات در تمام بازارهای میوه و تره بار به یک قیمت واحد به فروش میرسند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت برای سنجش سلامتی میوه ها به خصوص سبزی ها به چه صورت است؟ گفت: از ۵ سال گذشته شروع به نمونه گیری از محصولات میوه و تره بار بازار مرکزی کردیم و تاکنون 20 هزار نمونه ارزیابی شده را به شورای شهر ابلاغ کردیم.
وی تاکید کرد: باید دقت بیشتری در مصرف کودهای شیمیایی و سموم وارد شده و همچنین میزان مصرف این مواد داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: طبق آزمایش های انجام شده روی سبزی هایی که با گل و ریشه توزیع می شوند، وجود ۹ مورد انگل گزارش شده است و پس آن توریع سبزی بدون گل و ریشه در دستور کار قرار گرفت.
رحیمی افزود: طبق آمارها روزانه ۱۸۱ تن سبزی در بازار به فروش می رسد و طی محاسباتی مردم سالانه ۲۶ میلیارد تومان سبزی میخرند.
انتهای پیام/