یک متخصص پوست و مو گفت: ایجاد شوره سر می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما خود شوره علامتی از نوعی بیماری است که باید مورد درمان قرار گیرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر زهره نیک‌بخت با بیان این مطلب افزود: عوامل ایجاد شوره سر خیلی زیاد است، شوره می‌تواند چرب یا خشک باشد اما هر شوره‌ای را به عنوان شوره سر نمی‌توان تلقی کرد.

وی ادامه داد: در ابتدای پیدایش شوره، اگر با استفاده از شامپوهای ضدشوره معمولی و یکی دو بار شستشو بتوان آن را رفع کرد که به درمان جواب داده اما اگر با این شسشو رفع نشود باید به پزشک مراجعه کرد.


بیشتر بخوانید: عوامل اصلی شوره سر را بشناسید


نیک‌بخت با اشاره به اینکه شوره سر می‌تواند علامت بیماری دیگری باشد، تاکید کرد: علامت ظاهری شوره سر ممکن است علامت بیماری جدی‌تری مثل پسوریازیس باشد که با پوسته و شوره‌های فراوان همراه است این موضوع درمان خاص و کنترل ویژه‌ای نیاز دارد وحتما باید از طریق پزشک تجویز شود.

این متخصص پوست و مو درباره عوامل محیطی موثر در بروز شوره سر، اضافه کرد: در مجموع شستشوی نامناسب و استفاده از شامپوهایی که به پوست سر نسازد می‌تواند پوسته‌ سر را خشک کند.

وی گفت: گاهی اوقات شوره سر همراه با بیماری پوستی دیگری همراه می‌شود که با شوره‌های چرب روی سر دیده می‌شود که اینها هر کدام نیازمند درمانی خاص هستند.

نیک‌بخت یادآور شد: زمانی‌که چندین نوبت شستشو با استفاده از شامپوهای ضدشوره، شوره‌ها را از بین نرود باید نگران این موضوع شد. شستشوی خیلی زیاد و شامپوی بیش از حد نیز باعث خشکی زیاد و شکنندگی پوست می‌شود.

وی استحمام را نیازمند برنامه‌ریزی براساس نوع پوست دانست و گفت: بسته به اینکه پوست خشک یا چرب است باید هفته ۲ یا سه مرتبه استحمام کرد، پوست و موی چرب باید با شامپوهای ملایمی‌ شستشو شوند تا به خشکی نرسند.

منبع:طبنا

انتهای پیام/

هشدار؛ شوره طولانی سر نشانه بیماری است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.