به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، هاله کاظمی در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در ارتباط با حوزه دندانپزشکی ترمیمی اظهار داشت: ترمیم دندان، بازسازی انساج از دست رفته دندانی است به نحوی که عملکرد و زیبایی اولیه را به دندان و سیستم دندانی باز گرداند.
وی افزود: حوزههای عملکرد رشته ترمیمی بسیار وسیع و جامع بوده و به این دلیل یکی از پایههای اساسی دندانپزشکی و در بر گیرنده مباحث زیادی در این زمینه است و از ترمیمهای کوچک و محافظه کارانه تا بازسازی کامل سیستم جونده را با توجه به حفظ سلامت پریودنشیم و بافتهای دندانی را شامل میشود.
دبیر مشاور علمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه از محاسن رشته ترمیمی آشنایی کامل با مواد دندانی و کاربرد صحیح آنهاست، ادامه داد: دیدگاه اولیه دندانپزشکی فقط درمان مشکل بدون در نظر گرفتن علت شناسی ایجاد بیماری بوده، در حالیکه علم دندانپزشکی ترمیمی امروزه به سمت درمان علت بیماری است.
کاظمی با اشاره به اینکه احتمالا علم دندانپزشکی ترمیمی در هزاره سوم به درمانهای رجنراتیو در این زمینه دست پیدا خواهد کرد، گفت: در حال حاضر از مواد مستقیم، کامپوزیتهای دندانی و از مواد غیر مستقیم پرسلنهای دندانی بیشترین کاربرد در دندانپزشکی ترمیمی دارند.
وی عنوان کرد: امروزه تنوع بسیاری در این مواد به وجود آمده و شناخت این مواد و تکنیکهای کاربرد آنها برای هر دندانپزشکی از اولویت آموزشی است.
دبیر مشاور علمی دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران تصریح کرد: طرح درمان جامع با توجه به جنبههای مختلف درمانی و پرهیز از دید محدود از نکات بارز رشته ترمیمی است و امید است با همکاری همه جانبه رشته های مختلف و توجه به طرح درمانهای چند رشتهای بتوان بهترین طرح درمان را به بیماران ارائه داد که غایت آرزوی هر دندانپزشکی است.
گفتنی است؛ دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران 19 تا 22 دی ماه سال جاری و به مدت 4 روز در مرکز همایش های برج میلاد برگزار میشود.
انتهای پیام/