به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛داریوش دیودیده اظهار داشت: استعلامهای لازم از دستگاههای مختلف برای صدور مجوز پتروشیمی سقاوه بویراحمد صورت گرفته و اجازه فعالیت در این منطقه برای احداث پتروشیمی داده شده است.
وی با بیان اینکه پروژه پتروشیمی سقاوه بویراحمد دارای طرح مطالعاتی ارزیابی زیست محیطی دارد خاطرنشان کرد: پاسخ تمامی استعلامها برای اجرایی شدن پروژه از سوی دستگاههای متولی و متخصص مثبت بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: براساس برنامه زمانبندی صورت گرفته، پروژه پتروشیمی سقاوه بویراحمد تا چهار سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
دیودیده تعداد فرصتهای اشتغالزایی در پروژه پتروشیمی سقاوه بویراحمد را بیش از هزار فرصت به طور مستقیم عنوان کرد و گفت: 8 هزار میلیارد تومان برای تکمیل و بهرهبرداری از این پروژه پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: پروژه پتروشیمی سقاوه بویراحمد بزرگترین طرح سرمایهگذاری استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشود که در طرح آمایش سرزمین من نیز شناخته شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، سطح هکتاری پتروشیمی سقاوه بویراحمد را 80 هکتار برشمرد و یادآور شد: خطوط لوله گاز در یک کیلومتری این طرح میگذرد و با اجرای این پروژه میتوان از گاز خود این استان نهایت بهره را برد.
دیودیده گفت: آب موردنیاز پتروشیمی سقاوه بویراحمد از رودخانه بشار تامین و هیچ گونه مشکلی برای تامین آب این پروژه مهم اقتصادی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه پتروشیمی سقاوه بویراحمد تکمیل کننده زنجیره تولید در استان کهگیلویه و بویراحمد و کشور است تصریح کرد: با تکمیل این پروژه شاهد توسعه صنایع پایین دستی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب در منطقه هستیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: راهاندازی پتروشیمی سقاوه بویراحمد به نفع مردم منطقه در حوزههای مختلف بوده و از مردم میخواهیم به فکر توسعه آینده منطقه خود باشند.
انتهای پیام/غ