تنوع بخشی و فرهنگ استفاده مصرف آبزیان درمراکزپذیرایی ، هتل ها و رستوران ها در جامعه باید نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، روابط عمومی شیلات مازندران اعلام کرد: باتوجه به اهمیت و ارزش غذایی ماهی درسبدغذایی خانوارها و تاکید متخصصان امورتغدیه برمصرف حداقل دوبارماهی درهفته برای خانواده ها ،با برنامه ریزی وتلاش ادارات کل شیلات و میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان نشست هم اندیشی باهدف توسعه وترویج مصرف آبزیان به عنوان منوی سلامتی درشهرستان نوشهر برگزارشد.

در این نشست شرکت کنندگان ضمن استقبال از حرکت خوب دواداره کل برای گنجاندن منوی سلامتی در فهرست غذایی، آن راگامی مهم برای ایجاد جامعه ای سالم وشاداب برشمردندو باارایه پشنهادات و راهکارهای مفید براستمرار و برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی ویژه طبخ ماهی برای سرآشپزان مجموعه های پذیرایی، تبلیغات و اطلاع رسانی،اصلاح روشهای طبخ ماهی تاکید کردند .

دراین نشست حسنی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی مازندران تنوع و کیفیت غذاراعامل مهم در پیوندفرهنگها و کشورها دانست وازحرکت وتلاش شیلات استان برای گنجاندن ماهی درسبد غذایی خانوارها و افزایش سرانه مصرف ماهی تقدیرکردو گفت:هدف از این نشست تشریک مساعی باشیلات استان و هم اندیشی با مجموعه مدیران هتلها و رستورانها برای دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات آنان است وگفت: اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان ازاین حرکت شیلات مازندران برای گنجاندن منوی سلامتی (ماهی) استقبال کرده وتمام تلاش خودرابرای ترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه بکارخواهدبست.

حسین اصغری رﺋیس گروه فرآوری وپایش صنایع شیلاتی مازندران هم در این نشست هم بااشاره به اینکه ترویج وتوسعه فرهنگ مصرف آبزیان درجامعه وافزایش سرانه مصرف ماهی یکی ازاولویتهای شیلاتی استا ن است، گفت: شیلات استان درکنار فعالیتهای آموزشی وترویجی مختلف ازقبیل: برگزاری کلاسهای ویژه طبخ  ماهی،جشنواره های ویژه طبخ ماهی وسایر شیوه های تبلیغی تلاش دارد تا باهمکاری میراث فرهنگی و مدیران مجموعه واحدهایی که وظیفه پذیرایی ازمسافران و مردم رادارند ماهی رادر سرسفره خانوارها قراردهد.

انتهای پیام/ م

ضرورت استفاده از آبزیان درمراکزپذیرایی ، هتل ها و رستوران ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.