به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علاوه بر دو نیروگاه خورشیدی 30 مگاواتی، 14 نیروگاه خورشیدی در مجموع با قدرت 115 مگاوات در دست اقدام است که تعدادی تا پایان سال جاری و مابقی نیز در سال 97 به بهرهبرداری میرسند.
محمدمهدی شهیدی با اشاره به اینکه تا پایان امسال 2 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری خواهد رسید افزود: طی تعامل با فرمانداران و برگزاری جلساتی مشکلات و نیازهای هر یک از شهرستانهای استان بررسی شد تا اقدامات مؤثری در راستای رفاه حال مردم صورت گیرد.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای عملیاتی این شرکت بهسازی شبکههای برق روستایی است که در نشست با فرمانداران اولویتهای این امر مشخص شده و در دستور کار قرار گرفت.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در زمینه اصلاح و بهسازی شبکههای برق روستایی اقدامات خوبی صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: در این راستا از ابتدای سال جاری تاکنون 31 کیلومتر انجام شده است.
وی بیان کرد: همچنین امسال 63 کیلومتر از شبکههای برق شهری بهسازی و اصلاح شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار جزو برنامههای اصلی این شرکت است، اظهار داشت: این امر برای تأمین برق پایدار و مستمر برای مشترکین صورت میگیرد که طی سال جاری 42 کیلومتر شبکه مسی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
وی با اشاره به اصلاح و بهبود روشنایی معابر شهری و روستایی تصریح کرد: سال گذشته 13 هزار دستگاه چراغ روشنایی معابر اصلاح و بهینه و 3 هزار و 400 چراغ نصب شده است.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه تأمین روشنایی معابر در تأمین امنیت مناطق نیز مؤثر است، ابراز داشت: امسال نیز 10 هزار دستگاه چراغ روشنایی معابر اصلاح و یک هزار و 500 دستگاه چراغ نیز نصب شده است.
وی یادآور شد: یکی دیگر از مباحث این شرکت برطرف کردن نقاط خطر آفرین و رفع حریم از شبکههای برق است که از ابتدای سال تاکنون 846 مورد آزادسازی رفع حریم از شبکههای فشار ضعیف و 162 مورد نیز از شبکههای فشار متوسط استان صورت گرفته و 585 مورد از نقاط آسیب پذیر نیز اصلاح شده است.
شهیدی با اشاره به احداث نیروگاههای خورشیدی در سطح استان همدان گفت: اقدامات خوبی برای جذب سرمایه گذاران و احداث نیروگاههای خورشیدی در استان همدان صورت گرفته و به عبارتی این استان به عنوان قطب نیروگاههای خورشیدی در کشور است.
وی یادآور شد: تاکنون 2 نیروگاه خورشیدی امیرکبیر و خلیج فارس در مجموع با قدرت 14 مگاوات در استان به بهرهبرداری رسیده است و 2 نیروگاه خورشیدی شهدای همدان و بوعلی در ابراهیم آباد فامنین نیز به قدرت 14 مگاوات به زودی به بهرهبرداری میرسد.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان داشت: همچنین 14 نیروگاه خورشیدی در مجموع با قدرت 115 مگاوات در دست اقدام است که تعدادی تا پایان سال جاری و مابقی نیز در سال 97 به بهرهبرداری میرسند.
وی با بیان اینکه تمام نیروگاههای خورشیدی احداث شده با مشارکت سرمایهگذار خارجی بوده است، گفت: 2 نیروگاه خورشیدی هر یک به قدرت 30 مگاوات نیز توسط یک شرکت چینی در شهرستان تویسرکان در دست احداث است.
انتهای پیام/ج