معمولا خانم‌ها دوست دارند ظروف استیل همیشه تمیز باشد و براق و نو به نظر برسد، اما به مرور زمان ظروف استیل کدر می‌شوند. در این مقاله روش‌های برق انداختن ظروف استیل را یاد خواهید گرفت

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ظروف و وسایل استیل از پرطرفدارترین جنس و رنگ در لوازم خانگی هستند. بسته به نوع کیفیت و میزان استفاده از این لوازم ممکن است که برخی از آن‌ها لکه شوند و اگر آن‌ها را تمیز نکنید به مرور زمان درخشندگی و زیبایی خود را از دست می‌دهند. دانستن راه‌های متنوع تمیز کردن و شفاف نگه داشتن این لوازم به شما در حفظ زیبایی آن‌ها کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید: سالم ترین ظروف برای پخت و پز چیست؟


شما می‌توانید با توجه به نوع وسیله استیلی که دارید از یکی از موارد زیر برای تمیز و براق نگه داشتن آن کمک بگیرید.

آب گرم

خیلی وقت‌ها ظروف استیل، تنها با استفاده از آب گرم پاک می‌شوند. اگر ظرف چرب نباشد، کافی است آب گرم را روی آن بریزید و با یک دستمال نرم خشک کنید. در صورت تمایل برای تمیزتر و راحت‌تر شدن شست‌وشو می‌توانید از یک ماده شوینده هم استفاده کنید.

بعضی مواقع، مواد معدنی آب، روی ظرف‌های استیل لکه بر جا می‌گذارند، برای حفظ درخشش ظروف بهتر است آن‌ها را بعد از شستن، با یک حوله خشک، پاک کنید.

شوینده‌های ملایم

در مورد لکه‌های کباب‌پز یا سینک به جای سیم، از شوینده‌های ملایم استفاده کنید. لکه غذای باقی مانده روی تابه، قابلمه استیل، سینک آشپزخانه یا کباب‌پز را با استفاده از پودر‌های ملایم شوینده از بین ببرید. مواد شوینده همراه با آب گرم و پارچه یا برس نرم برای این کار مناسبند. یادتان باشد که سیم یا سایر برس‌ها سطح استیل را خش می‌اندازند.

سرکه

یکی از بهترین پاک‌کننده‌ها برای ظروف استیل آشپزخانه، سرکه است. کافی است مقداری سرکه سفید را به صورت اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید. اسید استیک موجود در سرکه به تمیز شدن ظرف‌های استیل کمک می‌کند. بعضی افراد از آب لیمو برای این کار استفاده می‌کنند که تاثیری مشابه دارد. کافی است این مواد را روی ظرف بریزید و روی آن دستمالی نرم بکشید.

استفاده از شیشه‌شوی

برای حفظ درخشندگی ظرف‌های استیل از شیشه پاک‌کن استفاده کنید. برای از بین بردن جای انگشتان از روی گاز، مایکروفر یا یخچال استیل، از شیشه‌شوی‌ها کمک بگیرید و به‌راحتی آن‌ها را تمیز کنید.

استفاده از خمیر کربنات سدیم همراه با یک پارچه نرم و شست‌وشو با آب گرم هم جای انگشتان را از بین می‌برد.

الکل و حلال‌های شیمیایی دیگر

بر اثر استفاده از روغن و سرخ کردن مواد غذایی، به مرور مواد چسبناکی روی هود یا بالای گاز ایجاد می‌شود. برای تمیز کردن آ‌نها کافی است کمی الکل را روی پارچه نرم بریزید و تا از بین رفتن آنها، روی سطح مورد نظر بمالید.

از الکل می‌توانید برای تمیز کردن سطح کتری و سایر ظرف‌های چرب شده هم استفاده کنید. بعد از مالیدن دستمال الکلی، آن‌ها را با آب گرم بشویید، خشک کنید و متوجه برق افتادن آن‌ها بشوید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

پنج راهکار برای تمیز و براق کردن ظروف استیل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.