به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، آرمان محمودی مجری طرح تحقیقاتی ساخت پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی گفت: ترکیب این پودر از گیاه دارویی هیانتوس توبروسوس که بومی ایران و ازخانواده آفتابگردان است استخراج شد.
وی افزود: این ترکیب تولیدی به دلیل دارا بودن قند طبیعی اینولین به هیچ عنوان جذب کلیهها نمیشود.
مجری طرح تحقیقاتی ساخت پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی گفت: استفاده از این پودر طبیعی گیاهی، جایگزین مناسبی برای ساکاروز و دیگر قندهای پلی ساکاریدی است که برای بدن مضر هستند
این استاد دانشگاه و دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه مازندران افزود: پودر شیرین کننده طبیعی گیاهی تولیدی، علاوه بر مبتلایان به دیابت برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری هم قابلیت مصرف دارد.
وی افزود: با بهره گیری از این ترکیب در صنایع غذایی مختلف از قبیل: تهیه شیرینی، شکلات، نوشابه، کمپوت، ماکارونی و دیگر ترکیبهای غذایی مبتلایان به دیابت به راحتی میتوانند از این خوراکیها نیز استفاده کنند.
تاکنون ۵ میلیون مبتلا به بیماری دیابت در کشور مان شناسایی شده اند که پیش بینی میشود تا ۲۰ سال آینده این رقم به ۶ و نیم میلیون نفر برسد.
۱۱ درصد جمعیت بالای ۳۵ سال مازندران نیز دیابت دارند و مازندران هفتمین استان دیابتی کشور است.
انتهای پیام/آ