به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یلدا و جشنهایی که در این شب برگزار میشود، یک سنت باستانی است. مردم روزگاران دور و گذشته که کشاورزی بنیان زندگی آنان را تشکیل میداد و در طول سال با سپری شدن فصلها و تضادهای طبیعی خوی داشتند، بر اثر تجربه و گذشت زمان توانستند کارها و فعالیتهای خود را با گردش خورشید و تغییر فصول و بلندی و کوتاهی روز و شب و جهت و حرکت و قرار ستارگان تنظیم کنند.
آنان ملاحظه میکردند که در بعضی ایام و فصول روزها بسیار بلند میشود و در نتیجه در آن روزها، از روشنی و نور خورشید بیشتر میتوانستند، استفاده کنند. این اعتقاد پدید آمد که نور و روشنایی و تابش خورشید نماد نیک و موافق بوده و با تاریکی و ظلمت شب در نبرد و کشمکشاند.
یکی از دسرهای خوشمزه شب یلدا، کیک انار است. در ادامه طرز تهیه کیک انار شب یلدا را بخوانید؛
مواد لازم:
آرد کیک: 1 پیمانه
تخم مرغ درشت:2 عدد
شکر:سه چهارم پیمانه
آب انار(ترجیحا طبیعی):1 پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
پودر قند یا خامه جهت تزئین
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر را چندبار با هم الک کنید.
در ظرفی دیگر تخم مرغها را همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند.
بعد یک چهارم شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگر و هم بزنید و در پایان یک چهارم آخر را اضافه کنید(یعنی شکر به تدریج اضافه شود).
آنقدر هم بزنید تا نرم و روان شود.
به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنید.
کف و دیوارههای یک قالب 20-١٨سانتی (قالب باید کوچک باشد) کاغذ روغنی گذاشته شود و مایه را در آن بریزید.
قالب را در فری که از قبل گذاشتید گرم شود، در طبقه وسط با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک قهوهای شود.
با استفاده از یک خلال امتحان کنیدکه کیکتان پخته است یا نه.
بعد آن را از قالب در بیاورید و بگذارید خنک شود.
میتوانید با استفاده از پودر قند و دانههای انار آن را تزئین کنید و یا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانههای انار تزئینش کنید.
انتهای پیام/
در همین ارتباط بخوانید؛