به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مرتضی کوهی معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه در بحرانهای اجتماعی و یا طبیعی مانند زلزله، کودکان از ابعاد و جنبههای مختلف جسمی، روانی، تغذیهای، رشد و امنیت دچار آسیب میشوند و چنانچه توجه به موقع و کافی به آنها صورت نگیرد میتواند آسیبهای جبران ناپذیری برای آنها به دنبال داشته باشد.
مرتضی کوهی افزود: در همین راستا یکی از مهم ترین اقدامات بهزیستی در همان روزهای اول پس از زلزله جهت حفظ سلامت روان کودکان، راه اندازی مهدکودکهای صحرایی بود.
وی از برپایی 28 مهدکودک صحرایی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر 39 کانکس در اختیار این 28 مهدکودک قرار داده شده و برخی مهدکودکها بیش از یک کانکس در اختیار دارند.
کوهی افزود: از مجموع مهدکودکهای صحرایی، 16 مهدکودک در سرپل ذهاب، هفت مهدکودک در ثلاث باباجانی، چهار مهدکودک در دالاهو و یک مهدکودک در قصرشیرین راهاندازی شده است.
وی گفت: در مهدکودکهای صحرایی علاوه بر جنبه آموزشی و بازی و سرگرمی، تلاش شده روح و روان کودکان مناطق زلزله زده به وضعیت عادی بازگشته و تغذیه آنها نیز مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/ز