به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ رحیمی مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی استان کرمانشاه گفت: سالانه حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن گندم در استان تولید می شود و میزان تولیدات سالانه استان طی سال های اخیر حدود این میزان بوده است.
وی افزود: میزان تولیدات سالانه در ۴۴ مرکز ذخیره سازی موجود در استان با آخرین تکنولوژی های روز جهان ذخیره می شود.
رحیمی ظرفیت سیلوهای بخش خصوصی را ۸۸۰ هزار تن و ظرفیت بخش دولتی را ۳۲۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: روزانه ۲۵۰۰ تن گندم در استان به سایر استان ها صادر می کنیم.
رحیمی در خصوص کیفیت نان نیز گفت: گلوتن یکی از فاکتورهای کیفیت گندم و آرد است و هم اکنون آرد خوبی از نظر میزان گلوتن در استان داریم و نسبت به سنوات قبل بسیار بهتر شده است.
این مسئول در خصوص استفاده از افزودنی های غیرمجاز در نان گفت: اضافه کردن جوش شیرین به نان ممنوع است. بلانکیت نیز ماده ای است که در صنعت رنگرزی به کار می رود و نباید به هیچ عنوان در تهیه نان به کار رود و سرطان زا است.
انتهای پیام/ز