به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ منوچهر عدالتجو رئیس ادارهی فنآوری اطلاعات و ارتباطات بهزیستی خراسان رضوی گفت : این رتبه بر اساس تشخیص کمیتهی علمی ارزیابی تحقیقات و پژوهشهای دستگاههای اجرایی استان که توسط استاندار مدیریت میشود به بهزیستی خراسان رضوی تعلق گرفته است.
وی افزود: مهمترین شاخصهای تخصیص رتبه به دستگاهها، کاربردی کردن تحقیقات، تلاش برای اجراییساختن آنها، بهرهگیری از سقف قانونی اعتبارات پژوهشی در بودجه و تطابق موضوعات مورد پژوهش دستگاه با مصوبات کارگروه پژوهش استان بوده است.
عدالت جو ادامه داد: بهزیستی خراسان رضوی علاوه بر انطباق تمام این شاخصها، در برخی زمینهها مانند جذب حداکثری اعتبارات پژوهش، حتی از سقف برنامه نیز فراتر رفته و اعتبارات بیشتری به پژوهش و تحقیق اختصاص داده است.
رئیس ادارهی فناوری اطلاعات و ارتباطات بهزیستی خراسان رضوی گفت:: در سال ۹۵ که سال مبنای این ارزیابی بوده، بهزیستی خراسان رضوی هشت پژوهش کاربردی را در ۸ زمینهی چالشی سازمان که مسائل مهم اجتماعی استان را شامل میشود به انجام رسانده است.
وی افزود: موضوع این تحقیقات، عمدتا بررسی و تبیین آسیبهای اجتماعی، مدیریت و ساماندهی آسیبها، مداخله و پیشگیری از معضلات اجتماعی و تکیه بر اولویتهای کنترل و کاهش آنها بوده است.
عدالت جو گفت: بهزیستی از ۱۰۰ امتیاز کمیتهی علمی ارزیابی پژوهشهای استان ۹۲.۵ امتیاز را کسب کرده و حتی بالاترین دستگاه نظارتی و اجرایی استان از نظر مدیریتی، امتیاز ۸۸ را بدست آورده است.
رئیس ادارهی فنآوری اطلاعات و ارتباطات بهزیستی خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد که با توجه به اینکه در برنامهی ششم توسعه، بهزیستی متولی سلامت اجتماعی معرفی شده و بیشترین بار کنترل و کاهش آسیبها بر دوش این سازمان نهاده شده است، مدیریت پژوهش استان در حوزههای اجتماعی تحت نظارت این نهاد قرار گیرد تا نحوهی عملیاتی سازی و کاربردی سازی تحقیقات این حوزه که در حال حاضر، مهمترین چالشهای کشور را رقم میزند تبیین و به دستگاهها ابلاغ گردد.
وی ادامه داد: بهزیستی به عنوان دستگاهی که مستقیما بیشترین سهم را در مداخله، پیشگیری، مقابله، کنترل و پیشگیری اسیبهای اجتماعی دارد باید پس از نهاد نظارتی و مدیریتی استان، تجمیعکنندهی تصمیمات و عملیات اجرایی در این حوزه باشد.
انتهای پیام//ف. م.
رتبه اول پژوهش استان توسط بهزیستی خراسان رضوی کسب شد