به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ عباس ظریفی اظهار داشت: تربیت و آموزش نیروی ماهر در زمینههای مختلف یکی از رسالتهای دانشگاه جامع علمی و کاربردی بوده و در این زمینه نیز گامهای موثری تاکنون برداشته شده است.
وی با تاکید بر اینکه استقبال از رشتههای فنی در کهگیلویه و بویراحمد مطلوب نیست، افزود: در این استان ظرفیت 20 هزار دانشجو در مراکز علمی و کاربردی را داریم ولی از این ظرفیت تنها 15 درصد پذیرش شده و البته همین نیز نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
ظریفی با بیان اینکه 8 هزار دانشجو در 11 مرکز علمی و کاربردی این استان مشغول تحصیل بوده که از این تعداد 70 درصد آقا و مابقی خانم است، ابراز کرد: تعداد 4 مورد مرکز علمی کاربردی خصوصی تحت عنوان هیئت موسس، یک مورد جوار صنعت و 6 مورد نیز مراکز دولتی در استان فعالیت دارند.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کهگیلویه و بویراحمد مهمترین هدف این دانشگاه را تربیت نیروهای مهارتی عنوان کرد و گفت: نبود ارتباط منطقی بین دانشگاه و صنعت یک دغدغه بوده که یکی از اهداف دانشگاه علمی و کاربردی برقراری این ارتباط متناسب با ظرفیتهای هر منطقه با توجه به صنایع و خدمات موجود است.
ظریفی با بیان اینکه در دو مقطع کاردانی فنی و حرفهای و کارشناسی مهندسی فنی و حرفهای پذیرش دانشجو داریم، عنوان کرد: از 8 هزار دانشجو 60 درصد کارشناسی و 40 درصد کاردانی است.
وی با تشریح ظرفیتهای بخش کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: رشتههای کشاورزی دانشگاه علمی و کاربردی استان به دلیل عدم استقبال دانشجویان رو به تعطیلی است.
ظریفی تاکید کرد: این دانشگاه با نگاه به سمت آینده و متناسب با ظرفیت و تقاضای استان دانشجو پذیرش میکند و در راستای ارتقای کیفیت مهارت با هدف کمک به بازار کار از هیچ کمکی دریغ نمیکند.
انتهای پیام/غ