۱۰ درصد از جوجه یک‌روزه و تخم‌مرغ نطفه‌دار کشور در استان اردبیل تولید می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، عدیل سروی رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل در تشریح میزان تولیدات گوشت سفید در اردبیل تصریح کرد: ۳۸۷ واحد تولیدی مرغ گوشتی در استان دایر است که ظرفیت تولید آن ها شش میلیون قطعه است.

وی با اشاره به توانمندی اردبیل در تولید محصولات دامی افزود: علاوه بر این ۱۰ درصد از جوجه یک‌روزه و تخم‌مرغ نطفه‌دار کشور در استان تولید شده و با توجه به مازاد بر مصرف داخلی بخشی صادر می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان به افزایش تولید گوشت سفید در استان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تولید ۲۹.۷ هزار تن گوشت قرمز و ۴۰.۴ هزار تن گوشت سفید برنامه‌ریزی شد که پیش‌بینی شده تا پایان سال میزان تولید بیش از این مقدار باشد.

سروی با تأکید به اینکه به غیر از تخم‌مرغ در مابقی تولیدات دامی با مازاد مواجه هستیم، افزود: مازاد تولید استان به سایر استان‌ها و کشورهای همسایه صادر می‌شود.

وی گفت: در تولید گوشت سفید به وضعیت مطلوبی دست یافتیم و هم اینک نیاز استان در خود استان تامین می‌شود.

 

انتهای پیام/ع

اردبیل ظرفیت تولید شش میلیون قطعه مرغ گوشتی را دارد

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.