به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛علیرضا آموزنده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: با توجه به قراردادی که با دانشگاه علوم پزشکی بصره منعقد کردیم از چند روز آینده بحث آموزش۵۰ دانشجوی پزشکی را آغاز میکنیم که این اتفاق گامی در مسیر رسیدن به منطقه آزاد علمی است.
وی با بیان اینکه با افزایش تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوها به دنبال دانشگاه شدن دانشکده علوم پزشکی آبادان هستیم، گفت: تعداد اعضای هیئت علمی ما از۲۰ نفر به ۷۴ نفر رسیده است و رشتههای دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز از یک رشته به ۱۴ رشته ارتقا پیدا کرده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با تاکید بر این موضوع که درخواست تبدیل شدن دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه، به وزارت بهداشت ارائه شده است، افزود: به دنبال رسیدن به استانداردهای بینالمللی هستیم؛ در سال های گذشته به ازای هر هزار و ۲۰۰ نفر یک تخت در آبادان، خرمشهر و شادگان وجود داشت که این رقم در زمان حاضر به ۶۰۰ نفر رسیده است.
آموزنده گفت: ماه گذشته۴۰ رشته، تخصصی به دانشکده علوم پزشکی آبادان اضافه شد؛ ضمن آنکه بیمارستان اروندکنار نیز پس از گذشت سالهای متمادی آغاز به کار کرد.
وی افزود: امید می رود که مرکز فوق تخصصی قلب خرمشهر نیز تا ۱۲ ماه آینده به بهرهبرداری برسد تا ارجاع در این رشته را نیز نداشته باشیم.
آموزنده گفت: در حوزه تخصص به طور تقریبی در تمام رشتهها پزشک داریم، هفت رشته فوق تخصص دیگر را نیز اضافه میکنیم و امیدواریم که با حمایت وزارت بهداشت تمام رشتههای فوق تخصص را به منطقه بیاوریم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در باره آخرین وضعیت بیمارستان شهید موسوی خرمشهر افزود: فاز صفر و یک این بیمارستان به اتمام رسیده اما هم اکنون کار متوقف شده است.
آموزنده با بیان اینکه سیاستگذاری در این باره تغییر کرده است، گفت: در این باره چند پیشنهاد به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ارائه کرده ایم و او نیز دستورات لازم را برای انجام کارهای کارشناسی صادر کرد.
وی به خدماترسانی در بیمارستان شهید بهشتی آبادان اشاره کردو گفت: این بیمارستان که پیش از این تنها یک اورژانس بود با ۱۱۰ تخت بیمارستانی مشغول خدماترسانی است و طرح جایگزینی یک بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی برای این مجموعه نیز آماده شده است.
انتهای پیام/د