به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، ابوالفضل احمدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مانه وسملقان گفت : در نظارت های مستمر بازرسین این شبکه از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و بر اساس سیاست های این شبکه مبنی بر ارتقا سطح امنیت غذایی و سلامت رستوران ها، آشپزخانه ها و محل های توزیع غذای آماده در شهرستان مانه وسملقان، یک واحد رستوران که اقدام به طبخ غذا با مواد خام غیر بهداشتی می کرد پلمب شد .
وی افزود : پس از نمونه گیری و انجام آزمایش های مربوطه غیر قابل مصرف بودن مواد خامی آن واحد آشکار شد .
احمدی گفت : کارشناسان واحد نظارت این شبکه با اخذ حکم دادستانی اقدام به پلمپ کردن واحد متخلف شدند .
انتهای پیام/ط