شماری از مشاهیر افغانستانی در اعتراض به تغییر نام صفحه «بی‌بی‌سی افغانستان» به «بی‌بی‌سی دری» گفتگو با این رسانه را تحریم کرده اند.

تحریم گفتگو با «بی بی سی» توسط مشاهیر افغانستانیبه گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، اعتراض شهروندان و نخبگان افغانستانی به تغییر نام صفحه «بی‌بی‌سی افغانستان» به «بی‌بی‌سی دری» شکل تازه ای به خود گرفته است و شماری از مشاهیر افغانستانی گفتگو با این رسانه را تحریم کرده اند.

اعتراض زمانی آغاز شد که شماری از مردم افغانستان با راه اندازی کمپاین آنلایک کردن صفحۀ بی‌بی‌سی، تغییر نام صفحۀ افغانستان این شبکه را اقدامی برای جدایی افکنی میان فارسی و دری عنوان کردند.

«رویا سادات»، فیلمساز افغانستانی که کاندیدای جایزۀ اسکار بود و در میان 10 اندیشمند جهان در فهرست فارین پالیسی نیز قرار گرفت، نخستین کسی بود که این شبکه را تحریم کرد و حاضر نشد با آن گفتگو کند.

خانم سادات از جمله ۱۸۱ چهره علمی،‌ فرهنگ و ادبی فارسی زبان است که در نامه ای سرگشاده به مسئولان بی‌بی‌سی تغییر نام این سرویس به «دری»‌ را نقض آشکار بی طرفی خواندند.

در تازه‌ترین مورد، آثار حکیمی، یکی دیگر از فعالان فرهنگی افغانستان نیز اعلام نمود که از گفتگو با این رسانه خودداری کرده است.

آقای حکیمی در بخشی از یک پیام نوشت: «در اعتراض به تغییر بی‌بی‌سی برای افغانستان به بی‌بی‌سی دری، حاضر نشدم با بخش افعانستان این رسانه مصاحبه کنم.»

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.