یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه سالاد مغز را بالغ بر 11 سال جوان می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نتیجه یک مطالعه جدید با بررسی حدود هزار فرد با میانگین سنی 80 سال نشان می‌دهد مصرف روزانه سالاد نقش مهمی در حافظه و سلامت مغز دارد.

این مطالعه نشان می‌دهد مصرف حتی یک واحد سالاد متشکل از انواع سبزیجات مانند کاهو و اسفناج، نقش بسیار مهمی در حافظه و سلامت مغز دارد.


بیشتر بخوانید: برای جلوگیری از آلزایمر سالاد کاسنی بخورید


این مطالعه که توسط محققان دانشگاه تافتز در آمریکا صورت گرفت، نقش تغذیه را بر سلامت مغز و جلوگیری از دمانس بیش از پیش تایید می‌کند. محققان مصرف روزانه سالاد به اندازه حداقل یک فنجان و نیم را برای سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه توصیه می‌کنند.

سبزیجات تیره رنگ به دلیل افزایش مواد مغذی بهترین گزینه برای سالاد است. برخی از خواص سالاد علاوه بر کاهش احتمال بروز دمانس عبارتند از:

-کاهش وزن

-تامین ویتامین‌های مورد نیاز بدن

-کاهش تمایل به غذاهای پرکالری و حاوی کربوهیدرات زیاد

-افزایش شادابی پوست

-تامین چربی های غیر اشباع

نتایج این مطالعه در نشریه Neurology منتشر شده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

مصرف روزانه سالاد و جوانی مغز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.