سیف اله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛در رابطه با کارت های ملی هوشمند گفت: تبدیل کارت های ملی هموطنان به کارت هوشمند ملی با هدف توسعه حضور مردم در پهنه دولت الکترونیک انجام می شود.
وی با بیان اینکه این کارتها سه عامله هستند(در طراحی این نوع از کارتهای هوشمند از مشخصات بیومتریک افراد یعنی اثر انگشت، چهره و مشخصات عنبیه چشم بهعنوان رمزهایی برای شناسایی و تشخیص هویت افراد استفاده شده است) از این رو از بالاترین درجه امنیت و اعتبار بر اساس فناوری روز دنیا برخوردارند، ادامه داد:بر اساس قانون، اعتبار کارتهای ملی قبلی که قبل از سال 89 صادر شده باشند در پایان سال جاری به اتمام می رسد و هدف گذاری سازمان برای پوشش صد در صدی جمعیت واجد شرایط کشور تا پایان سال 97 بوده است.
وی تصریح کرد: بدیهی است هموطنانی که در پایان این مدت هنوز برای دریافت کارت هوشمند اقدام نکرده باشند در بسیاری از زمینه ها نظیر انتقال اسناد، عملیات بانکی و غیره دچار اشکال خواهند شد. در واقع هر فرد ایرانی که پانزده سال تمام سن داشته باشد برای برخورداری از مزایای مربوطه لازم است کارت هوشمند ملی را دریافت کرده باشد.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه کارت های هوشمند ملی از اعتبار 7 ساله برخوردار هستند، گفت: حسب بند «د»ماده 46 قانون پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران همه آحاد ملت ایران باید دارای این کارت باشند اما در این مرحله صدور کارت برای افراد بالاتر از 15 سال انجام می شود.
انتهای پیام/