به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمدرحیم کریمی، مدیر آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول در پنجمین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری با بحرانی توصیف کردن وضعیت مدارس سردشت و شهیون به دلیل کمبود امکانات و تجهیزات بیان داشت:40 واحد آموزشی در این مناطق کوهستانی از آب لوله کشی و سرویس بهداشتی محروم بوده و بعضا دیوار کشی نیستند.
وی تصریح کرد: 7 هزار دانش آموز در 4 هزار مترمربع فضای آموزشی در 127 واحد آموزشی سردشت و شهیون مشغول تحصیل می باشند که یک ریال سرانه به آن ها اختصاص داده نشده است.
کریمی با بیان اینکه حتی یک خیر نیز در منطقه سردشت دزفول به دلیل محرومیت اهالی وجود ندارد اذعان داشت: اکثر مدیران مدارس سردشت به علت کمبود نیرو ناچار به تدریس می باشند که این از کیفیت کار آن ها می کاهد.
مدیر آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول گفت: آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول در حال حاضر 80 نیروی خدماتی کم دارد، ضمن اینکه حدود 40 مدرسه این منطقه نیز لوله کشی آب، دیوار و سرویس بهداشتی ندارند.
وی بیان کرد: به علت نبود برق و گاز در مدارس سردشت از بخاری نفتی و هیتر استفاده می شود که طبق قوانین استفاده از این بخاری ها در مدارس ممنوع است و بهداشت طی بازرسی هایی که انجام می دهد این موارد را مرتبا هشدار می دهد، ولی امکانات این مدارس به شدت کم است و اعتباری برای تامین وسایل گرمایشی برای گرم کردن دانش آموزان وجود ندارد.
محمدرحیم کریمی اظهار داشت: تا زمانی که زیرساخت های حداقلی برای آموزش و پرورش فراهم نشود نمی توان انتظار زیادی داشت، زیرا مدارس این منطقه با حداقل امکانات و بدترین شرایط ممکن اداره می شوند.
عبدالمحمد جرجانی، مدیر آموزش و پرورش دزفول اذعان کرد:76 هزار دانش آموز در 350 آموزشگاه این شهرستان تحصیل می کنند که برخی از آن ها در 60 کیلومتری شهر دزفول واقع شده و مشکلات زیادی دارند.
وی در ادامه افزود: با توجه به تعداد مدارس این شهرستان باید 700 نیروی خدماتی در مدارس دزفول داشته باشیم که در حال حاضر فقط 125 نیروی خدماتی در مدارس دزفول مشغول به کار هستند و 500 نفر کمبود داریم.
رضا پورآئین، رئیس مرکز بهداشت دزفول بیان کرد: با توجه به مشکل فاضلاب کشتارگاه شهرداری دزفول در نشست پیشین مقرر شد کمیته ای متشکل از محیط زیست، دامپزشکی، آبفا و بخشداری مرکزی برای حل مشکل سپتیک این کشتارگاه تشکیل شود.
وی اذعان داشت: برخی خانوارهای روستایی از آب چاه استفاده می کنند و آب چاه مصرفی را به شبکه توزیع متصل کرده اند که در نشست پیشین مقرر شد این افراد به صورت محرمانه به دادستانی معرفی شوند.
امیر عیسی زاده، معاون فرماندار دزفول اظهار داشت: این موضوع باید سریعا پیگیری و افراد به دادستانی معرفی شوند تا حکم قضایی در خصوص آن ها صادر گردد.
محمد ابواللاج، معاون امور شهری شهرداری دزفول تصریح کرد: در ماه گذشته با حضور مسئولان دزفول بازدیدی از محل کشتارگاه صورت گرفت و مقرر شد به صورت موقت اقداماتی انجام شود و هر 10 روز یکبار سپتیک این کشتارگاه تخلیه و آهک پاشی شود.
وی اذعان داشت: شهرداری دزفول آمادگی دارد تا 10 هکتار از فضای این کشتارگاه را برای احداث تصفیه خانه در اختیار سرمایه گذار قرار دهد.
احمد زارعی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول افزود: پیگیری لازم برای احداث کشتارگاه صنعتی در دزفول انجام شده و استعلام های موردنیاز نیز گرفته شده و مجوزهای لازم در حال اخذ است.
وی اظهار کرد: در حالی که حدنصاب 1،5 هکتار زمین برای احداث کشتارگاه صنعتی دیده شده شهرستان دزفول به شرطی که سرمایه گذار بتواند مجوزهای لازم را اخذ کند با احداث این کشتارگاه در 5 هکتار نیز موافق است.
زارعی افزود: در نشستی که با حضور اداره صنایع برگزار گردید بنا شد یک مجتمع برای کشتارگاه صنعتی دزفول در نظر گرفته شود، زیرا در طرح پیشنهادی صنایع جانبی از جمله سردخانه و میدان دام دیده نشده، لذا قرار شد این مشکل در نشست دیگری مطرح و موضوع واگذاری زمین بررسی شود.
سید مهدی چلوی، بخشدار چغامیش دزفول اذعان کرد: در راستای حفظ سلامت شهروندان 110 قلاده سگ ولگرد در روستاهای سید نور، شنگر و حمزه گمار معدوم شد.
وی گفت: در خصوص تفکیک پسماند حیوانی و فروش کود از زباله نیز طرح های خوبی در بخش چغامیش دزفول اجرا شده است.
انتهای پیام/گ