به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛نیاز به مواد پروتئینی سالم و کمبود منابع آبی در کشور ایران باعث شده بهره برداری دو یا چند منظوره از منابع آب همواره مورد توجه قرار گیرد، یکی از این بهره برداری های چند منظوره پرورش ماهی است.
ماهیان پروتئینی از لحاظ دامنه تحمل دمایی به دو گروه ماهیان سردآبی و گرمابی تقسیم می شوند ماهیان سردآبی در ۱۲ تا ۱۸ درجه سانتی گراد رشد می کنند و دمای بالای ۲۴ درجه موجب تلفات این ماهی ها می شود. میزان اکسیژن محلول در آب برای پرورش این ماهی ها نیز به فاکتورهای متعددی از جمله ارتفاع، دما، شوری و غیره بستگی دارد اما در هر حال اکسیژن خروجی نباید کمتر از ۵ میلی گرم در لیتر باشد.
وجود رودخانه های دائمی و سدها باعث شده طی سال های گذشته مجتمع های پرورش ماهی و پرورش ماهی در قفس در استان ایلام رونق بگیرد.
انتهای پیام/ د