به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ اسفندیار حسنی مقدم گفت: یکی از مشکلاتی که باغداران لرستان با آن روبهرو هستند، نبود صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات باغی است.
وی با اشاره به اینکه لازم است تا کارخانجات فرآوری و بسته بندی محصولات مازاد باغی در استان ایجاد شود، خاطرنشان کرد: به علت تنوع بالای گونههای باغی نتوانستیم اقدامی در خصوص باغبانی الگویی و مدرن انجام دهیم.
مدیرباغبانی جهاد کشاورزی لرستان گفت: در این راستا میتوان از یک یا چند گونه باغبانی الگویی را آغاز کرده و بعد تعداد گونهها را افزایش دهیم.
حسنی مقدم در خصوص نهالستانهای بخش کشاورزی لرستان، عنوان کرد: حدود 20 درصد نهالهای موردنیاز در این زمینه در داخل استان و مابقی در خارج از استان تولید میشود؛ در لرستان ظرفیت خیلی خوبی در رشته باغبانی وجود دارد که اگر از این ظرفیتها طی یک برنامهریزی معین، استفاده کنیم، میتوانیم اقدامات قابل قبولی در این زمینه انجام دهیم.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به شاخصهای آبیاری قطره ای در باغات لرستان اظهار داشت: همچنین در این زمینه نیز اقدام مناسبی انجام نشده و این در حالی است که با شاخصهای ابیاری قطرهای فاصله زیادی داریم.
حسنی مقدم افزود: با وجود شرایطی که وجود دارد اگر نتوانیم در حوزه تولید نهال و همچنین ایجاد صنایع تبدیلی اقدامی انجام دهیم، نمیتوانیم به مشکلات باغداران پایان دهیم، لذا نیازمند عزم جدی در این زمینه هستیم؛ با توجه به اعتبارات و برنامههای حمایتی که در اینزمینه ایجادشده است، امیدواریم بتوانیم اقدام مناسبی برای توسعه باغات لرستان انجام دهیم.
انتهای پیام/د