به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ دماوندی کارشناس سبزی و صیفی جات جهاد کشاورزی گلستان گفت: به دلیل شرایط آب و هوایی و اقلیم مناسب
استان گلستان طرح استمرار کشت و برداشت سیب زمینی در سه فصل اجرا میشود.
دماوندی افزود: در پائیز و اوایل فصل زمستان زمان برداشت سیب زمینی تابستانه و کاشت سیب زمینی بهاره است که البته ماندگاری سیب زمینی تابستانه بیشتر از سایر فصل هاست.
وی ادامه داد: علت ماندگاری سیب زمینی تابستانه و برداشت در این فصل مساعد بودن شرایط آب و هوای پائیزی و عدم استفاده از کود و سم شیمایی و عدم وجود آفتها در این محصول است.
دماوندی براساس گفتههای کشاورز پیشرو در کاشت و برداشت سیب زمینی در این فصل به کاهش هزینهها اشاره کردو گفت:: کشت سیب زمینی بهاره ازابتدا تا زمان برداشت با هزینهای تقریبا ۱۰ میلیون تومان به برداشت میرسد، اما برداشت همین محصول در کشت تابستانه با هزینه ۲ میلیون تومان در هکتار به بهره برداری میرسد.
کارشناس سبزی و صیفی جات جهاد کشاورزی گفت: بقایای
سیب زمینی تابستانه به صورت کود سبز در اختیارگیاه بعدی قرار میگیردو باعث افزایش ماده آلی خاک میشود.
استان گلستان به دلیل شرایط مساعد آب و هوا و اقلیم سالانه
۱۸۰ هزار تن در
سه فصل سیب زمینی
تولید میکند که تامین کننده دو ماه از بازار کشور است.
انتهای پیام /گ
بیش از ۱۸۰ هزار تن سیب زمینی در سه فصل از سال در گلستان تولید می شود