به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،آریا نارویی معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی اظهار داشت: این مجوزها برای راه اندازی سفره خانه، مجموعه گردشگری و هتل در سیستان و بلوچستان صادر شده است.
وی افزود: این طرحها در شهرستانهای حوزه سیستان، خاش، چابهار و کنارک اجرا میشود.
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: با صدور این مجوزها و مذاکرات صورت گرفته با سرمایه گذاری بومی و غیربومی آیندهای روشن برای صنعت گردشگری در این استان را شاهد خواهیم بود.
سیستان و بلوچستان با ۱۹ شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صدها اثر تاریخی، فرهنگی و مکانهای تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی و منطقه آزاد تجاری از استانهای گردشگر پذیر کشور است.
مرزهای طولانی زمینی و دریایی در کنار سدها و رودخانههای متعدد، باغهای میوههای گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندیها و جاذبههای گردشگری این استان است.
سفر به سیستان و بلوچستان از راههای هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان - زابل - زاهدان، کرمان - زاهدان، کرمان - ایرانشهر و جاسک - کنارک - چابهار امکان پذیر است.
سیستان و بلوچستان با گستره ۱۸۷ هزار کیلومترمربع و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت، پهناورترین استان کشور به شمار میرود.
انتهای پیام/ع