به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ مدیرکل امور عشایر استان با بیان این خبر گفت: میزان تولید گوشت قرمز در سالهای گذشته در کهگیلویه و بویراحمد هفت هزار تن بوده که با اجرای طرح دوقلو زدایی هماکنون به هفت هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.
مجید علی پور با بیان اینکه طرح دوقلو زایی در ۵ درصد دامهای مناطق عشایری اجرا شد افزود: این طرح نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران و به خصوص عشایر دارد.
علی پور اضافه کرد: این طرح بهصورت گسترده در بین ۲ هزار رأس دام عشایری از ۳۵ گله استان انجام شد.
وی موفقیت این طرح را ۳۰ درصد اعلام کرد و گفت: طرح دوقلو زایی دام علاوه بر افزایش تعداد دامها میزان تلفات را نیز تا حدود زیادی کاهش میدهد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با اجرای این طرح تحول عظیمی تا چهار سال آینده در تولید گوشت در مناطق عشایری این استان ایجاد خواهد شد.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یکمیلیون رأس دام سبک و سنگین دارند و ۳۵ درصد صنایعدستی شامل ۱۰ هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را نیز تولید میکنند.
۱۲ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۲۱ هزار خانوار با جمعیتی معادل ۷۰ هزار نفر عشایر هستند.
انتهای پیام/غ