به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طی دهههای اخیر بهدلیل روی آوردن غالب مردم به به زندگی ماشینی و عدم تحرک کافی، عادات غذایی نامناسب و استفاده بیش از حد روغنهای نامناسب (مانند روغنهای مایع موجود در بازار) شاهد بروز بیماریهای متفاوت کبدی هستیم که با توجه به وظیفه مهمی که کبد در دفع سموم و پالایش بدن ایفا میکند، این امراض میتوانند به شدت سلامتی انسان را به خطر بیاندازند.
"کبد چرب" در پزشکی حالتی برگشتپذیر از تجمع واکوئولهای چربی در سلولهای کبدی است که با التهاب کبد مشخص میشود؛ ایجاد این بیماری در افرادی که الکل مصرف میکند بالاست اما در کشورمان این بیماری دلایل دیگری نیز دارد و به اسم «کبد چرب غیرالکلی» شناخته میشود؛ فرم غیرالکلی این بیماری در بسیاری از مشکلات مختلف در بدن مثل دیابت، چاقی و سوءتغذیه ظاهر میشود.
انواع کبد چرب
کبد چرب غیرالکلی: این مشکل زمانی ظاهر میشود که کبد در خرد کردن چربیها دچار اختلال میشود و با تجمیع چربی در بافتهای کبد، انسان دچار کبد چرب میشود.
کبد چرب الکلی: این بیماری جزء یکی از نخستین مراحل امراض کبدی مرتبط به الکل است و به سبب مصرف زیاد الکل، کبد آسیب دیده و توانایی تجزیه چربیها را از دست میدهد.
کبد چرب بارداری: اگرچه به ندرت شاهد چنین بیماری بودهایم، با این وجود تجمیع چربی در بارداری میتواند موجب مشکلات اساسی چه برای مادر و چه برای جنین شود.
طب ایرانی ـ اسلامی استفاده از "سرکه انگبین عسلی" برای درمان کامل مشکلات کبدی، تقویت کبد، کمک به عملکرد منظم کبد همچنین پیشگیری از بروز بیماریهای کبدی را تجویز میکند البته اصلاح نوع روغن مصرفی روزانه(روغن کنجد، روغن زیتون، روغن زرد، روغن شحم گاوی، روغن دنبه از روغنهای سالمی هستند که باید جایگزین روغنهای مایع موجود در بازار شوند) نیز یکی از ضروریات است و ترک نوشیدن "آب یخ" و آب هنگام صرف غذا نیز برای درمان کبد چرب، بسیار ضروری است.
بیشتر بخوانید: عوامل ابتلا به کبد چرب چیست؟
مبتلایان به کبد چرب با مصرف "سرکه انگبین عسلی" طی 3 ماه دوره مصرف این ترکیب ساده و بینظیر علاوه بر بهبود عملکرد کبد و دفع سموم آن، شاهد آثار مثبت زیر نیز خواهید بود:
-بهبود درد در ناحیه مرکز شکم
-جلوگیری از سفیدرنگ شدن زبان
-جلوگیری از عرق کردن زیاد
-رفع سیاهی دور چشم
-جلوگیری از خارش و سوزش چشم
-تغییر واضح رنگ پوست صورت و شادابی آن
منبع:تسنیم
انتهای پیام/