وی گفت: دریافت شکر ایرانیان 85 گرم در روز است که باید 30 تا 35 گرم کاهش پیدا کند و به متوسط استاندارد که 65 گرم در روز است نزدیک شود.
هاشمی اظهار کرد: به تدریج با کمک صنف در کنار توجه مصرفکنندگان باید به سمت مصرف شکر و روغن کمتر،افزایش کیفیت مواد اولیه پیش برویم و برای سلامت شیرینی تبلیغ کنیم.
وی افزود: در نقاط مختلف تهران و کلان شهرها باید شیرینی فروشیها دسته بندی و امتیاز دهی شوند و با قرار دادن این اطلاعات در وب سایتی در راستای انتخاب شیرینی درجه یک، دو و سه از لحاظ سلامت محصولات تبلیغات لازم را انجام دهیم و یک سری از شیرینیها را که کیفیت ندارند از گردانه حذف کنیم.
وی گفت: شیرینیپزیهایی متخلف و غیرمجاز که 5 درصد این صنف را تشکیل می دهند باید تعطیل کنیم 95 درصد مابقی عملکرد مطلوبی دارند.
هاشمی اظهار کرد: مصرف بی رویه شیرینی فقط عامل خراب شدن دندانها نیست بلکه مغز و سایر اندامها آسیب می بینند و سلامت افراد به خطر می افتد.
وی گفت: طبق قانون وظیفه ما باید برکیفیت مواد غذایی نظارت کنیم و مردم می توانند برای اعلام شکایت با 190 تماس بگیرند به دلیل کمبود تعداد ناظران امکان نظارت دقیق نبود و مردم و صنف به همین دلیل شاکی بودند.
هاشمی عنوان کرد: اگر خود اصناف خوب کار کنند و شاهد رضایتمندی مردم باشیم میتوان با شناسایی تخلفها و تشکیل دفتر با کمک اتحادیه نظارت بیشتری داشته باشیم و شاهد خدمات بهتری باشیم.
قاضیزاده هاشمی گفت: یکی از مهمترین کارهایی که وظیفه خود میدانیم توسعه دفاتر خدمات سلامت است که با رضایت اتحادیهها انجام خواهد شد و کار ما برخورد با متخلفان است که با همکاری مردم آن را در نظر خواهیم داشت.
انتهای پیام/