به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در راستای عمل به احکام و الزامات دین مبین اسلام و لزوم رعایت حلیت و حرمت مواد و فرآورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی و ملزومات پزشکی مورد مصرف و تنوع روزافزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده های مذکور، بدین وسیله از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژهشگران دعوت به عمل می آورد تا با ارسال پیشنهادات و پروپوزال ها و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، ما را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری فرمائید.
- حلیت و حرمت در تولید و فرآوری محصولات
- آنالیز، شناسایی و کنترل اجزاء متشکله حلال و حرام در فرآورده ها
- تقلبات و شناسایی آن ها در فرآورده های حلال
- چگونگی بازرسی و ارزیابی و مراحل آن در فرآیند و نظام حلیت فرآورده ها
- شیوه های نمونه برداری و آزمون فرآورده های حلال
- تجارب کشور ها و فرآیند صدور گواهی در زمینه حلیت و حرمت فرآورده ها
- حلیت و حرمت در مواد و فرآورده های اصلاح ژنتیک شده
- حلیت و حرمت در افزودنی های بکار رفته در فرآورده های سلامت محور
- اقتصاد سلامت و حلال
- مباحث فقهی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور
در پایان خواهشمند است دستور فرمائید همکاران محقق و اعضاء هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت، پیشنهادات و پروپوزال های تحقیقاتی خود را همراه مستندات به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران واقع در تهران- خیابان ولیعصر(عج)-بالاتر از میدان ولیعصر-خیابان دانش کیان-پلاک 24- مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران و یا با شماره تلفن 88909033-021 ، شماره فکس 88890858-021 و یا info@halal.gov.ir ارسال و در ارتباط باشند.
انتهای پیام/