دانشجویان سعی کنند که روزانه در دو نوبت صبح و عصر به مدت 10 دقیقه پیاده روی کنند و از انجام ورزشهای انبساطی و خسته کننده دوری کنند.
علاوه بر این فعالیت ها دانشجویان در ایام امتحانات به رژیم غذایی هم توجه داشته باشند و سعی کنند میوههای رنگی که حاوی آنتی اکسیدان را بیش از پیش مصرف کنند، زیرا این نوع میوهها باعث شده اکسیژن به مغز برسد و پردازش اطلاعات در این زمان ارتقای پیدا میکند و دانشجویان سعی کنند میوههایی مانند انار، پرتغال، سیب و لیمو را بیش از گذشته مصرف کنند همچنین در ایام امتحانات باید سبزیجات مصرف کرد تا سیستم گوارشش تنظیم شود.
برنامه ریزی برای ساعت خوابی هم از اهمیت بسزایی برخوردار است و دانشجویان در شبهای امتحان باید حداقل بین 6 تا 7 ساعت خواب داشته باشند زیرا شب بیداری استرس و اضطراب را بیشتر میکند و تمرکز ذهن را از بین میبرد علاوه بر آن باید صبحانه را قبل طلوع آفتاب مصرف کنند و ساعت غذا خوردن خود را با مصرف میان وعدههایی مثل خشکبار تغییر دهند.
دانشجویان در شبهای امتحان باید از مصرف انواع فستفود، نوشیدنیهای گازدار، سیب زمینی سرخ کرده و مواردی از این قبیل دوری کنند همچنین در مواجهه با استرس به جای مواد قندی و قهوه لبنیات کم چرب مثل ماست و شیر بخورند.
انتهای پیام/