مریم شیرمستی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ با بیان اینکه زیادهروی در مصرف غذاهای با طبع گرم زمینهساز غلظت خون است گفت:مصرف انواع گوشت، دل، جگر، کباب، کله پاچه، عدسی میتواند باعث غلظت خون شود.
شیرمستی به افرادی که غلظت خون دارند توصیه کرد از مصرف غذاهای پرادویه خودداری و غذاهای با طبعسرد مانند: عرق کاسنی، انار، ربانار و زرشک تازه استفاده کنند.
شیرمستی افزود: بهتر است زرشک تازه به صورت دمنوش مصرف شود و دمنوش چایسبز و چایترش هم میتواند به کاهش غلظت خون کمک کند.
این کارشناس تغذیه یادآوری کرد: مصرف خاکشیر، شربت آبلیمو و عسل و همچنین نوشیدن آب فراوان هم میتواند به کاهش غلظت خون کمک کند.
وی حجامت و خون دادن را نیز در کاهش غلظت خون موثر دانست و تاکید کرد: در کنار همه این موارد تحرک و فعالیت بدنی مناسب هم برای کاهش غلظت خون مفید است.
شیرمستی به افراد توصیه کرد: غلظت خون را جدی بگیرند، زیرا ممکن است فشار خون را در پی داشته باشد.
انتهای پیام/ز