به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ سالار فتح اله پور سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان شوط گفت: در راستای تامین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی، تمامی مراحل پرورش طیور گوشتی از حمل و نقل بهداشتی – واکسیناسیون – نگهداری – کشتار و بسته بندی گوشت مرغهای تولیدی با نظارت اداره دامپزشکی صورت میپذیرد.
وی افزود: در راستای کنترل بیماریهای تنفسی طیور و جلوگیری از گسترش بیماری، اداره دامپزشکی نسبت به آموزش مرغداران در خصوص نحوه جمع آوری – فرآوری و حمل بهداشتی کود مرغی ونسبت به اجرای ان اقدام نموده است.
فتح اله پور در ادامه افزود: رسالت اصلی دامپزشکی تامین سلامت و امنیت غذایی علی الخصوص گوشت سفید و قرمز همشهریان محترم میباشد که در این راستا طی ۹ ماهه اول سالجاری بیش از یک میلیون ۲۷ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداریهای شهرستان شوط با نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی انجام گرفته است که منجر به تولید و استحصال مقدار ۲۲۲۰ تن گوشت سفید و ۹۴ تن آلایش مرغی با نظارت اداره دامپزشکی شده است.
شهرستان شوط در شمال استان آذربایجان غربی واقع شده که دارای ۳۲ واحد مرغداری گوشتی – ۱ واحد مرغداری تخمگذار و دارای ۲ واحد کشتارگاه صنعتی طیور می باشد.
انتهای پیام/ح