به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ عبدالله بهمنش مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در نشست کمیسیون تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: هیچ عنوانی زیبندهتر از لبنیات غیربهداشتی به جای عرضه لبنیات سنتی در یاسوج و سایر شهرهای استان نیست زیرا میکروب شیر بعد از دو ساعت جوشیدن بالا میرود.
وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه ایجاد عرضه لبنیاتهای سنتی داده میشد، عنوان کرد: بسیاری از مراکز عرضه لبنیات سنتی در سطح شهر یاسوج حتی فاقد پروانه کسب هستند که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: 16 مرکز جمع آوری شیر در سطح استان فعال بوده که حداقل شیر تولیدی و جمع آوری شده را پاستوریزه میکنند.
داریوش دیودیده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست افزود: 30 پروانه مراکز عرضه لبنیات سنتی در استان صادر و 100 مورد دیگر نیز متقاضی ایجاد این صنف هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: کارشناسان بهداشتی این دانشگاه به طور مستمر و به جد بر مراکز تهیه و تولید مواد غذایی بدون هیچ گونه ملاحظهای نظارت دارند و در این زمینه تاکنون از هیچ کوششی دریغ نشده است.
اورنگ ایلامی ادامه داد: تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کمیسیون ماده 11 مورد بحث و بررسی قرار گرفته و حتی برخی متخلفان به دستگاه قضا معرفی میشوند به گونهای که 18 مرکز عرضه لبنیات سنتی را تعطیل کردیم.
انتهای پیام/ش