به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ عزیز فیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد در کارگروه مدیریت پسماند کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: جانمائی، جمع آوری، انتقال و دفن زبالههای شهری و روستائی و پسماندهای عفونی به شکل جدی مورد توجه قرار گیرد.
وی با تشریح ظرفیتهای کهگیلویه و بویراحمد در حوزه گردشگری و طبیعت خدادادی، عنوان کرد: ضمن اهمیت به مسائل بهداشتی و زیست محیطی باید تمام دستگاههای اجرائی بویژه متولیان امر به مسئله زبالهها و پسماندها حساسیت ویژه نشان دهند.
فیلی با تاکید براینکه جانمائی و تعیین مکان برای دفن پسماندها و زبالهها در همه شهرهای استان با حساسیت بالا مورد مطالعه باشد، اظهار داشت: جانمائیها با نگاه و روشهای جدید و توجه به شاخصهای جداسازی، جمع آوری، حمل و انتقال، بازیافت، دفن و مسائل بهداشتی و استفاده اقتصادی مورد توجه قرار بگیرد.
وی با گلهمندی از سخت کردن شرایط برای جانمائی دفن پسماندها و با تاکید به اینکه تمام دستگاههای مرتبط در جانمائی دفن زبالهها در شهرهای استان همکاری جدی داشته باشند، افزود: با همه شرایط سختی که وجود دارد اما ناچارا باید سایتی در همه شهرها مشخص شود، چرا که در آسمان نمیشود جائی برای دفن زباله انتخاب کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به لحاظ بهداشتی بر جمع آوری، انتقال و دفن زبالههای عفونی تمام بیمارستانهای دولتی، خصوصی، درمانگاهها، کلنیکها و مطبها در استان نظارت کامل داشته باشد و در این خصوص گزارش کاملی در نشست بعدی این کارگروه ارائه دهد.
فیلی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی باید در نشست بعدی مشکلات، کمبودها، پیشنهادات و راهکارهای لازم را در این خصوص ارائه دهد، ادامه داد: ضروری است برای دفن زبالهها از بخش خصوی و سرمایه گذار در این زمینه بهره گرفت.
وی با اشاره به اینکه شهرداران در کنار منابع خود به دنبال تامین منابع مالی در مرکز نیز باشند، افزود: در خصوص زبالهها و پسماندها در استان، سیستم یک پارچه سازی، دستگاههای زباله سوز و بازیافت مورد توجه باشد.
در این نشست طرح جانمائی شهر لیکک از سوی مشاور مطرح که کلیات آن به تصویب رسید.
انتهای پیام/ش