انجمن علمی فناوری چاپ و حمایت صندوق کارآفرینی امید اعلام امادگي نمودند.
مهندس اصحابی در این نشست با اشاره به اینکه صندوق کارآفرینی امید از کسب و کارهای نو و کوچک در سراسر کشور حمایت می کند اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید سالانه بیش از 75 هزار فقره وام برای توسعه کسب و کار اعطا می کند و آمادگی دارد برای توسعه اکوسیستم کارآفرینی در صنعت چاپ از واحدهای فعلی و جدید، توسعه استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان و فناور در این حوزه حمایت کند.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات این صندوق در چهارچوب سياست های اقتصاد مقاومتی، تاکیدات رهبر معظم انقلاب و برنامه های دولت دوازدهم در اختیار جامعه هدف قرار می گیرد و موجب توسعه کسب و کارهای خرد و اشتغالزا می شود یادآور شد: صنعت چاپ پتانسیل های خوبی در کشور دارد و ضروري است اتحاديه ها و تشكلهاي صنفي با تشکل های علمی و دانشگاهی تعامل و همکاری بیشتري داشته باشند و با استفاده از پتانسيلهاي كارشناسي و تخصصي انان براي توسعه کسب و کارها تلاش نمایند.
مهندس
پتانسیل خوبی دارد بر تعامل و همکاری بیشتر با صندوق کارآفرینی امید برای حمایت از کسب و کارهای جدید در حوزه چاپ تاکید کرد.
صنعت چاپ از صنعتهای برتر دنیاست
وی با اشاره به اینکه صنعت چاپ جزو چند صنعت برتر دنیاست افزود: این صنعت در کشور ما با همه پتانسیل های اقتصادی و اشتغال زايي كه در اختيار دارد همچنان به شکل سنتی اداره می شود و حمایت های لازم از دانشگاهها، رشته ها، منابع انسانی ، شرکت ها و مراکز رشد فعال در این حوزه می تواند آینده درخشانی را برای کشور رقم بزند.
بیطرفان به فرصت های کشورمان در منطقه اشاره کرد و افزود: کشورهای منطقه یا درگیر مشکلات داخلی و یا جنگ های نیابتی و بحران های سیاسی هستند و سرمایه گذاری در صنعت چاپ می تواند این بخش را به عنوان بخش درآمدزا و ارزآور برای کشور مطرح کند و از همین رو همکاری و حمایت صندوق از این بخش بسیار مهم است.
وی به تاسیس انجمن طی سه سال گذشته و فعالیت های خوب آن به عنوان یک تشکل علمی و تخصصی و دانشگاهی اشاره کرد و افزود: توجه صنعتگران و دانشگاهیان به همکاری با این انجمن در سطح ملی و بین المللی حاکی از موفقیت و ماموریت صحیح آن است.
صنعت چاپ به عنوان یک صنعت با فناوری بالا در دنیا حدود یک هزار میلیارد دلار گردش مالی دارد.
انتهای پیام/