به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ محمد کاظمی سرپرست فرمانداری ابرکوه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان ابرکوه گفت: دستگاههای اجرایی با توجه به نقش اقتصاد مقاومتی در تولید ملی و ایجاد اشتغالزایی باید از تمام ظرفیتهای موجود استفاده و بیشتر تلاش کنند.
وی به اقدامات و طرحهای اجرا شده در حوزه اقتصاد مقاومتی شهرستان اشاره کرد و افزود: باید تلاش شود تا با برنامه ریزی لازم، زمینه بهره مندی هرچه بیشتر مردم ابرکوه از مزایای طرحهای اقتصاد مقاومتی فراهم شود.
کاظمی نسب خاطرنشان کرد: با وجود یک دهه چالش در حوزه اقتصادی، در پنج سال اخیر در برخی شاخصهای اقتصادی جامعه پیشرفتهای نسبتا خوبی شاهد هستیم.
سرپرست فرمانداری ابرکوه تصریح کرد: با توجه به رونق اقتصادی، تورم ۲ رقمی به زیر ۱۰ درصد رسید و رشد اقتصادی از منفی هفت درصد به حدود چهار درصد رسید.
وی میزان بیکاری در ابرکوه ۱۴.۱ درصد ذکر کرد و افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۵۱۴ نفر جویای کار هستند که بیشتر آنها دانش آموختگان مراکز آموزش عالی و دانشگاهی هستند.
همچنین امام جمعه ابرکوه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: موضوع اشتغال و تولید در سفر هفته جاری استاندار یزد به این شهرستان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی، از اشتغال به عنوان زیرساخت توسعه یاد کرد و افزود: جامعهای موفق است که در حوزه مادی و معنوی از رشد مناسبی برخوردار باشد.
رئیس شورای فرهنگی عمومی ابرکوه با قدردانی از مجموعه فرمانداری به خاطر تلاش در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال خاطرنشان کرد: رمز توفیق در اقتصاد و توسعه، تلاش مسئولان برای رونق بخشی به فعالیتهای خرد و کلان اقتصادی بویژه در بخشهای خصوصی و تعاونی هاست.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه هم در این نشست گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی با ایجاد فضای مناسب برای تولیدات کشاورزی کم آبخواه و نیز محصول دامی اشتغال باید تلاش کنیم.
مهدی غیب الهی بیان کرد: هفت هزار و ۵۰۰ خانوار بهره بردار در حوزه کشاورزی و دامی فعالیت دارند که ۳۵ درصد اشتغال جمعیت شهرستان مربوط به این بخش است.
به گفته وی این شهرستان در تولید برخی محصولات مقام نخست و یا دوم را در استان یزد دارد.
وی ادامه داد: با توجه به وجود هشت مجتمع دامداری و یک مجتمع گلخانهای ۳۰ هکتاری میتوان زمینه تولید و اشتغال بیشتر را با روشهای نوین و اجرای طرح اصلاح نژاد دام برای ۱۲۰ هزار راس دام عشایر فراهم کرد.
رییس اداره منابع آب ابرکوه نیز در این نشست اظهار کرد: در چهار سال گذشته برغم بحران کم آبی مجوز تامین آب برای ایجاد واحدهای صنعتی شهرستان صادر شده است.
محمدحسین باقری تصریح کرد: باید مسئولان با توجه به شرایط بحرانی، به دنبال صنعت کم آبخواه باشند.
سالانه ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب از ۶۵۸ حلقه چاه کشاورزی و ۱۳ رشته قنات برای ۱۵ هزار هکتار سطح زیرکشت در ابرکوه برداشت میشود که با مصرف این میزان آب ۱۹۰ هزار و ۲۰۰ تن محصول زراعی، باغی در این شهرستان تولید میشود.
ابرکوه ۴۰۰ اثر تاریخی دارد که تاکنون ۱۲۵ اثر تاریخی، طبیعی و معنوی آن در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید که زمینه افزایش حضور گردشگران داخلی و خارجی را در شهرستان فراهم کرده است.
منزلگاه امام رضا (ع)، خانههای قدیمی، قلعههای تاریخی، مسجد جامع، خانه آقازاده، کوه گنبد عالی و درخت سرو چهار هزار و ۵۰۰ ساله ابرکوه از مهمترین جاذبههای تاریخی و طبیعی ابرکوه است.
انتهای پیام/ ا