دارچین فعالیت مغز را افزایش میدهد و فشارهای عصبی را از بین میبرد.
طبق تحقیقات صورت گرفته نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین معروف به «CEppt»سبب پیشگیری از آلزایمر میشود.
نتایج تحقیقات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان داده است که عصاره آبی دارچین سبب نابودی قارچ کاندیدا آلبیکنس میشود.این قارچ بیماری برفک دهان را ایجاد میکند.
دارچین گردش خون را تسهیل و به اکسیژنرسانی بهتر سلولهای بدن کمک میکند. دارچین ناخالصیهای خون را نیز از بین میبرد.
دارچین خاصیت ضدقارچ، ضدباکتری و ضدعفونیکنندگی دارد بنابراین عفونتهای بدن را درمان میکند.
دارچین با داشتن خاصیت التیامبخشی برای متوقف کردن خونریزی استفاده میشود.
دارچین گرفتگی عضلات را از بین میبرد و درد ناشی از آن را نیز تسکین میبخشد.
دارچین قند خون را کنترل کند؛ بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به دیابت مفید است.
2 تا 3 عدد چوب دارچین را با آب سرد بشویید و خرد كنید؛ چوب دارچین را داخل قوری بریزید سپس به آن، آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه سانتیگراد اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه به خوبی دَم بکشد؛ برای تعدیل طبع گرم دارچین میتوانید آن را با لیموترش تازه میل کنید.
دارچین به علت طبع گرمی که دارد میتواند در افراد گرم مزاج با عوارضی مانند خشکی پوست، خارش بدن، گُرگرفتگی و خارش گوش و گلو همراه باشد، بنابراین این اشخاص باید در مصرف آن احتیاط کنند.
مصرف مقادیر زیاد دارچین، باعث تپش قلب، بیخوابی و افسردگی میشود.
زنان باردار و شیرده باید از مصرف دارچین و فراورده های آن خودداری کنند.
انتهای پیام/