دندان‌ عقل آخرین یا انتهایی‌ترین دندانی است که در دهان ظاهر می شود و سن متوسط تکمیل رویش آن حدود بیست سالگی است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مسئول اجرایی، علمی جراحی دهان، فک و صورت در دوازدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اظهارداشت: این کنگره با شعار« سلامت دهان و دندانپزشکی در هزاره سوم » تا ۲۲ دی ماه سال جاری در مرکز همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است .
 
 فروزنده افزود: در این کنگره سخنرانی‌ها و کارگاه‌های متعدد در رشته‌های مختلف دندانپزشکی با همکاری و مشورت با شورای مشاوران علمی و اجرایی انجمن و هم چنین بررسی مقالات ارسالی همکاران محترم متخصص و عمومی به دبیرخانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران تدوین شده است.
 
وی ادامه داد: از جمله رشته‌های تخصصی دندانپزشکی، جراحی دهان فک و صورت است که طیف گسترده ای از درمان‌های دندانپزشکی روزانه همکاران دندانپزشک در مطب‌ها را شامل می‌شود.
 
فروزنده خاطرنشان کرد: انواع روش‌های خارج کردن دندان‌ها به ویژه دندان‌های عقل نهفته، انواع تکنیک‌های جراحی ایمپلنت‌های دندانی و پیوندهای بافت نرم و استخوان در ناحیه دهان، کاربرد تجهیزات و تکنولوژی‌های روز از جمله لیزر و پیزو سرجری، تشخیص و درمان ضایعات پاتولوژیک فک و صورت همچنین سایر جراحی های ناحیه دهان خلاصه ای از عناوین متعدد سخنرانی ها و کارگاههای دوازدهمین کنگره سالانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران است که با همکاری اساتید به نام جراحی فک و صورت دانشگاههای کشور برنامه ریزی شده است.
 
وی در ادامه در مورد دندان عقل گفت: این دندان‌ها آخرین یا انتهایی‌ترین دندانی است که در دهان ظاهر می شود و سن متوسط تکمیل رویش آن حدود بیست سالگی است،گرچه در برخی افراد تا بیست و پنج سالگی ادامه می یابد.هر چند اکثر افراد دندان عقل دارند، همواره این امکان وجود دارد که تمام یا بخشی از آنها هیچگاه رشد نکند.
 
وی افزود: در بسیاری از افراد، دندان های عقل به دلیل عدم وجود فضای کافی برای رشد دیده نمی شوند و به این ترتیب دندان عقل نهفته بطور عادی از لثه ها خارج نمی‌شود و زیر بافت لثه قرار می‌گیرد.
 
مسئول اجرایی، علمی جراحی دهان، فک و صورت در دوازدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران عنوان کرد: علل متعددی برای خارج کردن دندان عقل وجود دارد از جمله زمانی که که ‌ دندان عقل به نحو صحیح رشد نکند و باعث ایجاد مشکل برای فرد شود.
 
این دندانپزشک اضافه کرد: شما ممکن است به خاطر ایجاد درد در قسمت انتهای دهان خود متوجه وجود مشکل در ارتباط با دندان های عقل شوید. اگر این موضوع برای شما اتفاق افتاد، لازم است که برای بررسی مشکل با دندان پزشک ملاقات کنید. به هر حال، وجود برخی مشکلات حتی در صورتی که مشکل باعث ایجاد دندان درد نیز نشود نشان دهنده این حقیقت است که دندان های شما نیاز به خارج شدن دارند.
 
وی افزود: به همین خاطر اطمینان از روش مناسب برای درمان و لزوم کشیدن دندان عقل فقط از طریق معاینات دندان پزشکی امکان پذیر خواهد بود .اگر دندان پزشک تشخیص دهد دندان های عقل شما نیاز به کشیدن دارند، معمولاً یک عکس رادیوگرافی از وضعیت دهان شما تهیه می شود. این عکس به دندان پزشک کمک می کند درک روشن تری از وضعیت دندان های شما داشته باشد.

دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران تا 22 دی ماه سال جاری و به مدت 4 روز در مرکز همایش های برج میلاد در حال برگزاری است.
 
انتهای پیام/
 

برگزاری دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۲۳:۵۶ ۲۰ دی ۱۳۹۶
با سلام دندان عقل چون دندان آخره و دسترسی مسواک بهش کمتره و غذای بیشتری لاش گیر میکنه هر چه در سن کمتری بکشیم بهتره.چون ریشه دندون در لثه کمتر رشد کرده و راحت تر کشیده میشه و خونریزی کمتری داره.در ضمن چون دندون عقل در قسمت آخر دهن قرار داره و فضای کافی برای رشد نداره اکثرا کج در میاد ودندان های کناری رو کج میکنه. دندان عقل تو لثه فرو میره و علت سردرد های شدید میشه که طرف روحش هم خبر نداره که دندان عقل مسببشه.وقتی دندان عقل خراب میشه دندون بغلش که سالمه رو هم خراب میکنه که بیخودی هم پول پر کردن بدین.من چهار تا دندون عقلم رو در سن30 سالگی کشیدم.عقلم هم کم نشده.به شما توصیه میکنم زوتر از شر دندون عقل راحت شین.خود دانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۶ ۲۰ دی ۱۳۹۶
گزارش خوبی بود
Germany
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۰ دی ۱۳۹۶
بهتره برای دانستن چگونگی وضعیت دندانهایتات به دندانپزشک مراجعه کنید
United States of America
ناشناس
۱۵:۴۱ ۲۰ دی ۱۳۹۶
برخی میگویند باید در یک سن خاص دندان عقل را کشید آیا حقیقت داره ؟
United States of America
مهدی
۱۵:۴۱ ۲۰ دی ۱۳۹۶
این کجا همه چیز در مورد دندان عقل بود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۲۰ دی ۱۳۹۶
سلام این اطلاعات مربوط به صد سال قبل است هنوز دندانبزشکان در قرون وسطا زندکی میکنند
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۱۱:۴۸ ۲۰ دی ۱۳۹۶
دندان عقل اگربکشیم راسته عقل هم میپره .
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۱۱:۴۸ ۲۰ دی ۱۳۹۶
دندان عقل اگربکشیم راسته عقل هم میپره .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۰ دی ۱۳۹۶
این همه چیز بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۲۰ دی ۱۳۹۶
به نظر من هر کس بخوا دندانش همیشه سالم باشه اول نخ دندان بعد مسواک وبعد حتما اب نمک تو دهان خود زده (رقیق)بسیار مفیده ولی هفته ای 2بار
آخرین اخبار