به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در نشست مشورتی با صاحبنظران اقتصادی و کارآفرینان برتر که در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور بیان کرد: نظام برنامهریزی، بودجهریزی و بانکی ما چالاکی و سرزندگی لازم را برای دستیابی به اهداف ندارد و ما به قافله توسعهای که در غرب اتفاق افتاده هنوز نرسیدهایم لذا باید با سرعت این مسئله را جبران کنیم.
وزیر کشور با اشاره به انقلاب مستمر در عصر امروز ادامه داد: ما هر روز با دگرگونیها، روشها و فنون جدید تولید و اقتصاد مواجه هستیم که اینها به طور مداوم تغییر میکنند و به همان سرعت که کشورهای توسعه یافته به سمت تولیدات نوین پیش میروند، دیگر کشورها از آن فاصله میگیرند.
رحمانی فضلی تصریح کرد: ما به رشد اقتصادی 8 درصدی که رهبری گفتند ایمان داشتیم اما سرعت لازم برای دستیابی به آن را نداشتیم لذا باید رویکرد خود را عوض کنیم چرا که ظرفیتهای زیاد و همه مؤلفههای توسعه را داریم.
وی اذعان داشت: ایران از جمعیت فراوان و خوبی بهرهمند است همچنین ما در منطقهای هستیم که چند کشور همسایه در اطراف ما بدون واسطه قرار دارند لذا این مسئله برای ما به عنوان یک فرصت تلقی میشود.
وزیر کشور تأکید کرد: معاونت اقتصادی در وزارت کشور تشکیل دادیم و این مسئله خوبی است علاوه بر این موضوع در کنار تمام ایرادات و اشکالات ساختاری همواره شاهد این هستیم که به لحاظ امنیتی ایران کشور امنی است.
رحمانی فضلی بیان کرد: نظام اداری ما قدرت و کشش واگذاری مسئولیت را ندارد اما ما در این دولت بیش از صد اختیار(مدیریت) را به استانها واگذار کردیم.
وی گفت: چند بار به رئیس جمهور نامه نوشتهایم که ما حاضریم مرکز کلینیک تولید را در وزارت کشور راه بیندازیم که وضعیت واحدهای تولیدی دارای مشکل را بررسی کنند.
وزير كشور گفت: روند اقتصاد کشور نسبت به دولت قبل بهتر است و واقعاً حرکت های خوبی انجام شده و رکود تبدیل به رونق شده و تورم کنترل شده است همچنين روند اقتصاد ما یک روند سینوسی است در حالی که باید مستمر و فزاینده و پایدار باشد.
وی ادامه داد: دولت انگیزه اینکه بدون بخش خصوصی و مردم کار کند را ندارد لذا اين دولت از ابتدا هم با همین رویکرد حرکت کرده است.
رحمانی فضلی با بیان اینکه کشور ما، کشوری امن و باثبات است، گفت: حوادث اخير ايران در همه کشورها اتفاق میافتد اما اساس امنیت در کشور پابرجاست و در سایر حوزهها هم همینطور است.
وزیر کشور در پايان بیان کرد: در حوزه مسائلی اقتصادی باید به اقتصاد مقاومتی و یا همان اقتصاد دانشبنیان و درونزا و بروننگر مدنظر مقام معظم رهبری توجه کنیم که بعد عملیاتی کردن این مسائل در مجلس و بعد دیگر به عهده وزارت کشور و استانداران است.
انتهای پیام/