به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ نظیری مدیر کارخانه آرد سازی آذر نام آراز زنجان گفت: این کارخانه روزانه ۳۵ تن انواع آرد کامل غلات تولید میکند.
نظیری افزود: محصولات این واحد تولیدی به کارخانجات و نانهای صنعتی استانهای تهران، تبریز، مشهد، سمنان، کرج، زنجان ارسال میشود.
وی گفت: آرد کامل آردی است که تقریباً از تمامی اجزای دانه گندم تهیه میشود و رنگ آن تیرهتر است.
این مقام مسئول از دیگر محصولات این کارخانه تولید آرد تخصصی سنگک و لواش با درجه استحصال بالا اعلام کرد و افزود: در این کارخانه آرد سنگک با ۸ درصد سبوس گیری و آرد لواش ۱۳ و نیم درصد سبوس گیری میشود.
وی گفت : با افزایش درجه استحصال آرد در این واحد تولیدی، کیفیت نان و مدت ماندگاری آن در نانهای سنگک تا ۳ روز و لواش تا ۱۰ روز افزایش و دورریز نان نیزکاهش یافته است.
به گفته کارگر زاده مدیر کل استاندارد استان زنجان این کارخانه نخستین واحد تولید کننده آرد در استان زنجان است که نشان استاندارد اجباری برای فرآورده تولید آرد کامل دریافت کرده است.
نان کامل تهیه شده از آرد کامل دارای پروتئین، قند، مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن است.
گفتنی است: با سبوس گیری گندم ۹۰ درصد آهن، حدود ۸۰ درصد پتاسیم و حدود ۷۰ درصد اسید فولیک دور ریخته میشود.
انتهای پیام/ر