سس بلونزه نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو می‌شود.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

-گوشت چرخ کرده: 500 گرم
-پیاز (رنده شده): یک عدد
-هویج (رنده شده): 2 عدد
-ساقه کرفس (ریز خردشده): 2 عدد
-روغن: 3 قاشق سوپ خوری
-گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه
-آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه
-گوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عدد
-آب گوشت: یک پیمانه
-برگ بو: یک عدد
-ارگانوی تازه: 2 عدد
-نمک: به مقدار لازم
-فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
-آب: به مقدار لازم
-اسپاگتی: 400 گرم
-پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو

طرز تهیه اسپاگتی با سس بلونز

طرز تهیه:

1. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

2. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.

3. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.

4. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.

5. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.

6. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.

6. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود 20 الی 30 دقیقه بپزند و غلظت یابند.

7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک ژله موزاییکی


8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.

منبع:ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

این اسپاگتی را با سس بلونزه میل کنید!

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.