به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد عبادیانی، استاد دانشکده طب سنتی درباره تخم بالنگو اظهار کرد: به طور کلی تخم بالنگو در درمان ناراحتیهای گوارشی بسیار موثر است و بهتر است هنگام استفاده از تخم بالنگو در طول مدت درمان به خاطر داشته باشید که علائم بروز پیدا کرده ناشی از مصرف تخم بالنگو چگونه است.
این استاد دانشکده طب سنتی تصریح کرد: اگر با مصرف تخم بالنگو، ترشحات بزاقی کمتر شود؛ نشانه آن است که رطوبت، غالب بوده و تخم بالنگو آن را تحلیل برده است اما اگر با مصرف تخم بالنگو، آروغ کمتر شود، نشانه آن است که برودت (سردی) بر معده غالب بوده زیرا تخم بالنگو مسخن(گرمکننده) معده است, در این شرایط باید به تعدیل مزاج معده پرداخت.
وی بیان داشت: اگر با مصرف تخم بالنگو، هضم غذا یا اشتها بهتر شود، نشانه آن است که ضعف هاضمه غالب بوده زیرا تخم بالنگو موجب بهبود قوای هاضمه است و سیستم گوارش را تقویت میکند.
این استاد دانشکده طب سنتی یادآور شد: اگر مصرف تخم بالنگو، موجب بروز اسهال شود، بیانگر وجود بلغم زیاد در معده و روده است، زیرا تخم بالنگو موجب دفع اخلاط بلغمی است.
عبادیانی عنوان کرد: اسهالی که در اثر عملکرد تخم بالنگو به وجود میآید با سایر اسهالهای مرضی فرق دارد, اسهال ناشی از مصرف تخم بالنگو دارای بدون مغص(دردهای شکمی) و زحیر(نوعی خونریزی) است, بدون سوزش مقعد, بدون خشکی دهان و بدون ایجاد سستی و ضعف بدن است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
منتظر بودم از طب سنتی مطلب بزارید.
عالی عالی عای
طب سنتی اسلامی ایرانی.