مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ۲۳۲ هزار و ۴۰۷ نفر ساعت آموزش مهارتی در ۹ ماهه نخست امسال برای بازتوانی زندانیان و بازگشت مطلوب آنان به جامعه در زندان‌های این استان ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمد جهانتیغی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این اقدام در راستای مهارت آموزی، ارتقاء فرهنگ کار، توسعه مشاغل پایدار و حفظ کرامت و منزلت اجتماعی زندانیان و خانواده‌های آنان ارائه شده است.

جهانتیغی ادامه داد: هزار و ۶۲ نفر دوره مهارتی در این مدت به زندانیان سیستان و بلوچستان ارائه شده است.

وی قالیبافی، کشت گلخانه‌های خاکی، کاربر رایانه، خیاط لباس‌های بلوچی، تعمیرکار کولر‌های خانگی، انجام سرویس و نگهداری خودرو، دریل و اره کار و تعمیرکار آبگرمکن‌های دیواری را از جمله رشته‌های مهارتی آموزش داده این مدت به زندانیان سیستان و بلوچستان ذکر کرد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: تمامی رشته‌های آموزش فنی و مهارتی در زندان‌ها بر اساس سرفصل‌ها و استاندارد‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اولویت آموزش‌های عملی توسط مربیان انجام می‌شود.

جهانتیغی تاکید کرد: از آنجایی که نیروی متخصص و ماهر در مسیر توسعه یکی از مهم‌ترین و کارآمدترین ابزار‌ها محسوب می‌شود در همین راستا فراگیری آموزش‌های مهارتی و ایجاد اشتغال برای زندانیان در بازگشت موثر آنان به جامعه بسیار اهمیت دارد.

سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع (معادل ۵/۱۱ درصد مساحت کشور) و بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ زندان برای نگهداری مجرمان جرائم عمد و غیرعمد در شهرستان‌های زابل، زاهدان، خاش، ایرانشهر، سراوان و چابهار است.

انتهای پیام/ع

آموزش فنی و مهارتی در زندان‌ها استان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.