به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ محمدباقر قناد طوسی گفت: امسال 9 هزار و 100 تن چغندر قند از سطح 134 هکتار برداشت شده، در صورتی که این رقم در سال زراعی 95-94، مقدار 8 هزار و 100 تن بوده است.
وی با اشاره به دلایل افزایش تولید امسال این محصول گفت: کاشت به موقع، مبارزه صحیح با علفهای هرز، کوددهی به موقع و به میزان نیاز، آبیاری مناسب از جمله این موارد به شمار میرود.
سرپرست شرکت کشاورزی رضوی با تاکید بر لزوم توسعه تجهیز اراضی به ویژه چغندر قند به سیستمهای نوین آبیاری، افزود: اراضی این محصول با استفاده از سیستمهای تحت فشار سنترپیوت و سنتر لینیر و همچنین بخشی به صورت نشتی آبیاری میشود.
قناد طوسی شرکتهای تابعه آستان قدس رضوی را اولویت نخست برای ارسال چغندر تولیدی عنوان کرد و افزود: تمامی محصول برداشت شده به کارخانه قند تربت حیدریه ارسال شده است.
انتهای پیام// م.م