رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون افزون بر چهار هزار تن میوه گرمسیری گواوا (زیتون محلی) از سطح باغات این استان برداشت شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،رضا نجفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۹۶۰ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت گواوا اختصاص دارد که ۶۳۴ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

نجفی افزود: برداشت این محصول گرمسیری در سیستان و بلوچستان از اوایل دی آغاز و تا بهمن ماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه عملکرد هر هکتار از باغات گواوا ۱۰ هزار ۷۶۲ کیلوگرم است پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت این محصول ۶ هزار و ۸۲۶ تن زیتون محلی برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی اظهار داشت: گواوا معروف به زیتون محلی، میوه‌ای منحصر به مناطق گرمسیری به ویژه سیستان و بلوچستان است که عمدتا در شهرستان‌های نیکشهر، سرباز و کنارک در جنوب این استان تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان توزیع نهال یارانه دار میان کشاورزان و نهاد‌های کشاورزی و ارائه خدمات فنی و مهندسی را در کنار برگزاری کلاس‌های آموزشی از جمله خدمات ارائه شده توسط این نهاد به کشاورزان گواوا در این استان ذکر کرد.

نجفی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با تولید سالانه ۱۵۴ هزار تن محصولات گرمسیری رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: موز بیشترین میزان تولید محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان را دارد و سایر محصولات شامل انبه، چیکو، گواوا، کنار، نارگیل، تمرهندی و پاپایا (خربزه درختی) در رده‌های بعدی قرار دارند.

 شرایط آب و هوایی جنوب سیستان و بلوچستان برای کشت محصولات گرمسیری بسیار مناسب است به طوری که سالانه بیش از هشت هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به کشت محصولات گرمسیری اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام/ع

سیستان و بلوچستان رتبه نخست کشت محصولات گرمسیری در کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.